Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210 6860730, 210 6860740
http://www.halandri.gr/
email: press@halandri.gr
Χαλάνδρι, 30 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιστός στην παράδοση , ο Δήμος Χαλανδρίου θα πραγματοποιήσει και εφέτος χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη με επίκεντρο τα παιδιά και στόχο να σκορπίσει κέφι, χαρά και να μεταφέρει το πνεύμα των γιορτών σε όλο το Χαλάνδρι , εναρμονισμένες όμως στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουν όλες οι ελληνικές οικογένειες.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, η οποία θα φιλοξενήσει το γεγονός για πρώτη φορά μετά την ανάπλαση της, προσδίδοντας έτσι ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση.

Το γιορτινό ραντεβού τον Χαλανδραίων περιλαμβάνει εφέτος μια έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους. Μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στις 18:00 στην πλατεία Δούρου θα ξεκινήσει μια ζωηρή μουσικό – θεατρική παρέλαση μαζί με τους αγαπημένους χαρακτήρες του Nickelodeon! Μισή ώρα αργότερα και αφού όλη η πομπή μαζί με τις μασκότ του Μπόμπ Σφουγγαράκη, του Πάτρικ και της Ντόρας έχουν παρελάσει μέσα από ένα εορταστικό σύννεφο από ασημένια κομφετί θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εκεί, στο νέο στολίδι του Χαλανδρίου, θα περιμένει όλους τους παρευρισκόμενους ένα μουσικό θέαμα έκπληξη, το οποίο θα κορυφωθεί με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στους εφετινούς χορηγούς της εκδήλωσης , οι οποίοι σε περίοδο κρίσης βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, μιας και χωρίς την δική τους συνδρομή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου