ΣΤ

ΣΤ

ΣΤ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΥΙΖΖΖΖΖΖ : ΣΕ ΠΟΙΟ SITE ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ LINKS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ .... ΝΟΜΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ BLOG ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;;;;ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ... ΕΥΠΡΕΠΙΟΣ! ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΠΡΕΠΗΣ !ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κατά την περιοδεία του σε τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας στις 13/10/2010 , ο Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε:


«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση επιδοτεί με δεκάδες δισεκατομμύρια τους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτοί – συνταξιούχοι – μικρομεσαίοι – μικροέμποροι, αλλά και νέο-άνεργοι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες.

Οι πλειστηριασμοί, η φτώχεια, η ανεργία, ο πληθωρισμός και η πλήρης απουσία οργανωμένου σχεδίου ανάπτυξης, γονατίζουν τεράστιες μάζες συμπολιτών μας.

Ξήλωμα κοινωνικού κράτους.

Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Υποταγή στα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Αυτές είναι οι επιλογές της κυβέρνησης!

Εμείς, πιστοί στα οράματα για Εθνική Ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατικές διαδικασίες – οράματα που ποδοπατήθηκαν βάναυσα – συνεχίζουμε μαζί με εκατοντάδες συναγωνιστές, προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ σε μια συνάντηση με την ριζοσπαστική αριστερά που είναι ενταγμένη στον ΣΥΝ, την ριζοσπαστική οικολογία, αλλά πάνω απ’ όλα με τις καρδιές του κόσμου της εργασίας και ειδικότερα των εκατοντάδων χιλιάδων ΠΑΣΟΚτζήδων, που αρνούνται να υποστούν ιδεολογική λοβοτομή και να συμβιβαστούν με τους δήθεν μονόδρομους που τους πλασάρουν, για να δικαιολογήσουν τη ληστρική επιδρομή στα εισοδήματα τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές.

Σήμερα με την επίσκεψη μας στην εθνική τράπεζα και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο εκτός των άλλων τονίσαμε την διάθεση μας να υπερασπιστούμε την δημιουργία ενός ισχυρού δημόσιου πυλώνα τραπεζών με κορμό το Τ.Τ., την ΕΤΕ και την ΑΤΕ προς όφελος της κοινωνίας και της ανάπτυξης.

Ζητάμε την ψήφο του λαού για την περιφέρεια Αττικής, γιατί είμαστε οι μόνοι με ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της πλειοψηφίας των αγνοημένων.

Είμαστε οι μόνοι με καινοτόμο πρόγραμμα δράσης για την περιφέρεια».

Κώστας Παττακός, Υπ. Δήμαρχος Χαλανδρίου Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση για το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης


Ανανεωμένο και με άρωμα κοινωνίας πολιτών το Ψηφοδέλτιο της Νίκης του Υπ. Δημάρχου Κώστα Παττακού.

Με ανανέωση που ξεπερνά το 90%.
Με συμμετοχή γυναικών στο ψηφοδέλτιο που ξεπερνά το 40%, για πρώτη φορά σε Δημοτικό Ψηφοδέλτιο στο Χαλάνδρι.

Με συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων, μηχανικών, γιατρών, δικηγόρων, οικονομολόγων, επιχειρηματιών, εμπόρων, ελευθέρων επαγγελματιών, δημοσιογράφων, νέων με ευαισθησία, όνειρα και δημιουργικότητα, με νοικοκυρές, άνεργους νέους, το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παττακού αντιπροσωπεύει όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση του Χαλανρίου. Όλες και όλοι με όρεξη για σκληρή δουλειά.

Είναι το ψηφοδέλτιο που εγγυάται τη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου και της πορείας της πόλης μπροστά.

Με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Με ευαισθησία και πάντα τον άνθρωπο δίπλα στον άνθρωπο.

Κώστας Παττακός
Υπ. Δήμαρχος Χαλανδρίου
Χαλάνδρι για τους Πολίτες
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *