Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον τεύχος της ΦΛΥΑΡΙΑΣ κυκλοφόρησε και έριξε αρκετό φως σε αυτά που σχεδιάζονται για την πόλη μας για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές.

Η συνέντευξη του κου Κουράση είναι πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ! Οι ερωτήσεις που έγιναν ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, αναδεικνύουν πολλά σε όσους καταλαβαίνουν. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!


Η συγκρότηση μιας "νέας" δημοτικής παράταξης με πρόσωπα που έχουν διαδρομή και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ιστορία στην πόλη  και συγκεκριμένο ρόλο στο τοπικό "σύστημα" - από την εποχή της παντοδυναμίας του Κώστα Παττακού - μόλις 5 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές και που δεν έκαναν τον κόπο να στείλουν ένα (ΑΡΙΘΜΟΣ 1) δελτίο τύπου, μία ανακοίνωση αλλά επέλεξαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ για να εμφανιστούν στο προσκήνιο, δείχνει το άγχος στο οποίο έχουν περιέλθει κάποιοι.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!

Η ύλη του τεύχους δεν είναι ακόμα αναρτημένη στο site της ΦΛΥΑΡΙΑΣ για να κάνουμε link.

Πάντως θέλει ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ! Και θα έχουμε ΩΡΑΙΑ συνέχεια με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ που δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρεια.

2 σχόλια:

 1. Δυστυχώς ορισμένοι εσχάτως «ανανεωμένοι» πρώην «αριστεροί», αναζητούν εναγωνίως και χωρίς αρχές, τρόπους διάσωσης της πολιτικής και επαγγελματικής τους καριέρας - (πάνε μαζί συνήθως).
  Και όχι μόνο σε δημοτικό επίπεδο.
  Στα δημοτικά με τη ΝΔ, πανελλαδικά με το ΠΑΣΟΚ. Γενικά με όποιον είναι πάνω!

  Την ώρα που ο κόσμος καίγεται και βαρυγκωμά, αυτοί για να καλοπιάσουν την κάθε μορφής εξουσία, παριστάνουν τους υπεράνω, τους μη μου άπτου και τους καθώς πρέπει «αριστερούς» δίνοντας δήθεν το «καλό παράδειγμα».
  «Καλά παιδιά» και «καθώς πρέπει», όπως εξυπηρετεί βέβαια την εκάστοτε εξουσία.

  Δώστε τους επιτέλους ένα κομματάκι να σας δώσουν την καρδιά τους! Αναγνώριση ψάχνουν.
  Ευτυχώς που υπάρχουν για να στηρίζεται και το σύστημα. Μια από κει, μια από δω.

  Δε νομίζω να έγραψα κάτι προσβλητικό. Αντιθέτως, γράφω φανερά τον ενδόμυχο καυμό ορισμένων.

  Διευκόλυνση και Promotion τους κάνω – (και φυσικά δεν αναφέρω τον σοβαρό κίνδυνο να σκιστεί αποκριάτικα κανένα καλσόν ή καμιά βελούδινη καρέκλα, έτσι;).

  Άντε καλή Καθαρή Δευτέρα και καλά ξεμασκαρέματα !

  Φώτης Λεωνίδου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλό σχόλιο!
  Να προσθέσω στους αναφερόμενους από τον αναγνώστη ότι αυτή την περίοδο επανακάμψαντες εξουσιαστές, κατιόντες συγγενείς αποτυχημένων πολιτικών, αιώνια κομματικά στελέχη, σύμβουλοι της εξουσίας, κάτοχοι παράνομων συμβάσεων με το δημόσιο, αργόσχολοι με λογαριασμούς στην Ελβετία, "ανανεωτικοί" που είναι πάντα με την εξουσία, δίνουν πραγματκή μάχη επιβίωσης και διατήρησης ΑΚΡΑΙΩΝ προνομίων απέναντι σε όσους νώθουν ότι απειλούν το STATUS τους.
  Καλά Ξεμασκαρέματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *