Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ...." - ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Θέατρο σκιών το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπου επιτέλους ανακοινώθηκε το μεγάλο "μυστικό", η επιστολή Βάσιου για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πριν καμιά εβδομάδα.

Από πού να αρχίσουμε πραγματικά δεν ξέρουμε για αυτό το σούργελο.

Από τα πιο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ενδιαφέροντα και το παρασκήνιο;

Από τον τρόπο που απευθύνθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο απόστρατος ταγματάρχης;
Μόνο 'ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΥΣΧΗ' δεν διέταξε ..

Από την ουσία της υπόθεσης;

Από τον χειρισμό της κρίσης από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου;

Από το νέο στυλάκι του Γιώργου Κουράση που από τον άνθρωπο με το χαμόγελο και την γαλήνια ηρεμία μετατράπηκε - σε τρεις μήνες μόνο εξουσία - σε έναν δήμαρχο που "μαλώνει" όσους του θέτουν θέματα (απευθύνθηκε με προσβλητικό τρόπο στον κ. Παττακό σε ερώτηση του πρώην δημάρχου);

Από την στεναχώρια και τον προβληματισμό στα μάτια των πιο έμπειρων, σοβαρών και προβληματισμένων συμβούλων που κατανοούσαν ότι αυτή η ιστορία ουσιαστικά έβαλε ΤΕΛΟΣ στην δυνατότητα αυτής της διοίκησης να παράξει έστω και υποτυπώδεις λύσεις σε προβλήματα της πόλης; Μέχρι και ο συνήθως στρογγυλός Παττακός ζήτησε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του κου Βάσιου για να μπορέσει να λειτουργήσει ο δήμος.

Για όλα υπάρχουν πολλά και μέσα στις επόμενες ώρες θα γραφτούν.

Απλά θέλουμε - πρωί, πρωί - να ενημερώσουμε ότι στην ΔΙΑΤΑΓΗ - ΑΠΕΙΛΗ του αντιδημάρχου, που είπε στο δημοτικό συμβούλιο λες και απευθυνόταν σε νεοσύλλεκτους το περιβόητο : "ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΩ"  - παραλίγο να του ξεφύγει και να πει 'θα φάει 20ήμερη στέρηση εξόδου' - δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε και στις επόμενες αναρτήσεις θα αναφέρουμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΔΑΜΕ και ΑΚΟΥΣΑΜΕ στο δημοτικό συμβούλιο! Ας δώσει εντολή στους δικηγόρους του.

Δεν μπορούμε να μην χρησιμοποιήσουμε το όνομα του κου Βάσιου. Είναι μπλεγμένο από το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου,  είναι μπλεγμένο ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (δεν είναι προσωπική υπόθεση, ούτε προσωπικό δεδομένο) και τέλος  ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ και  ΕΚΕΙΝΟΣ παραμένει αντιδήμαρχος και δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και αν δικαιωθεί να ζητήσει να επανέλθει.

Εκτός πάλι αν δεν τον λέμε με το όνομά του και αναφερόμαστε σε αυτόν ως ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ για να γλυτώσουμε την μήνυση. Αλλά πάλι δεν είναι προσβλητικό αυτό;

Ο Πανούσης το είχε κάνει αυτό στον Νταλάρα και δεν ήταν πολύ κομψό ....
" Θυμάστε εκείνο το φοβερό του Τζιμάκου " .... και επειδή μου περίσσεψαν κάποια λεφτά ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ";

Τες πάντων. Στην επόμενη ανάρτηση θα σοβαρευτούμε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου