Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η χώρα περνάει την βαθύτερη μεταπολιτευτική κρίση. Χρειάζεται μια εθνική προσπάθεια, συστράτευση και πειθαρχεία στις επιλογές της κυβέρνησης που προσπαθεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει ξανά στις αγορές. Σε αυτή την περίοδο όλοι πρέπει να συμβάλλουμε να περιορίσουμε τις απαιτήσεις μας και να αποδεχτούμε ότι είτε όλοι μαζί θα σωθούμε, είτε όλοι μαζί θα βουλιάξουμε.

Πάει του στριψε πρωί πρωί θα πείτε. Την είδε Πρετεντέρης.
Όχι απλά σκέφτηκα ότι αυτά που λέγανε τόσο καιρό για άλλους απεργούς κάποιος πρέπει να τους τα θυμίσει τώρα που οι μεγαλοσχήμονες της δημοσιογραφίας (δεν αφορά τους δημοσιογράφους του
 πεζοδρομίου) απεργούν ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και προστασία μισθών. Οι άλλοι πρέπει να σώσουν την χώρα. Τα γιουσουφάκια πρέπει να σώσουν τον εαυτό τους.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΣ! Τουλάχιστον σπάστε την απεργία, όπως ζητάτε να κάνουν οι άλλοι ''υπεύθυνοι'' όταν απεργούν άλλοι κλάδοι, για να είστε συνεπείς με τις ΠΑΠΑΡΕΣ που θα λέτε όταν απεργούν τίποτα σκουπιδιαραίοι και τίποτα λιμενεργάτες.

Βέβαια σε ένα έχουν δίκιο: Σε εκείνες τις απεργίες υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία. Στην δικιά τους υπάρχουν ΜΟΝΟ θετικές επιπτώσεις για την δημόσια ψυχική υγεία και πνευματική ισορροπία.

(ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Η ειρωνεία μας αφορά ΜΟΝΟ τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ των δελτίων, όχι τους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ, της αφάνειας και του 15ωρου ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου