Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!



Όταν βγήκε δήμαρχος είπαμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην Αθήνα. Φαινόταν σοβαρός, σύγχρονος ήταν πολιτικά άφθαρτος, είχε προσωπική εικόνα από τα προβλήματα των πολιτών των οποίων ήταν συνήγορος - ε λες θα το παλέψει το πράμα να μείνει κοντά στα προβλήματα των πολιτών.

Και τώρα ζούμε και αξιολογούμε τις προτεραιότητές του: GAY PARADE στην Αθήνα και απαγόρευση στον 9,84 να μεταδώσει την ακολουθία των Παθών την Μεγάλη Βδομάδά.

Δεν με ανοχλούν οι Gay, ούτε πουριτανός είμαι. Αλλά δεν καταλαβαίνω τις μειονοτικές ακρότητες και προκλήσεις απέναντι στην πλειοψηφική τάση.

Δεν θα καθόμουν στο ραδιόφωνο να ακούω την θεία λειτουργία αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ;
Για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι; Δηλαδή τώρα πρέπει να τους απαγορευτεί να προσευχηθούν στο ΡΑΜΑΖΑΝΙ για να μην ενοχληθούν οι .... ινδουιστές!
Και τότε - αν υπήρχε αντίστοιχη απαγόρευση - θα διαμαρτύρονται και θα λένε ότι οι Έλληνες περιορίζουν τα δικαιώματά τους.
 Και τότε θα ΨΑΧΝΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΤΟΥΣ και θα μας κυνηγάγαν οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ από τις ακρότητες του Δημάρχου Καμίνη.

Αλήθεια ρε Δήμαρχε: Σου είχαν έρθει πολλοί πολίτες όταν ήσουν συνήγορος του πολίτη να σου παραπονεθούν γιατί ο 9,84 παίζει Εσπερινό ή γιατί δεν κάνουν παρέλαση οι gay στην Αθήνα; Αυτά ήταν τα προβλήματα που νομίζεις ότι σε στείλαν στον Δήμο να λύσεις;;;

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ, ΚΟΙΝΗ, ΛΟΓΙΚΗ!!!

Και δεν είμαι καθόλου πεισμένος ότι το κάνουμε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΜΟΝΟ - ΛΑΘΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου