Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒας ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ - ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ!


ΚΟΒ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ!


Γείτονες Κάτω Χαλανδραίοι, καλά διαβάσατε!

Την πλατεία Χίου τη διεκδικούν κληρονόμοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει μεταφορά συντελεστή από το ΥΠΕΧΩΔΕ η οποία όμως δεν έχει υλοποιηθεί και ζητούν από το δήμο να τους την αφήσει ελεύθερη!

Όμως εμείς, οι εργαζόμενοι και μικρομαγαζάτορες έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε χρόνια τώρα χωρίς να μας εξασφαλίζουν ούτε τα στοιχειώδη για να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Αντίθετα οι πολυεθνικές και οι τράπεζες φοροαπαλλάσσονται και επιδοτούνται.

Οι κυβερνήσεις με τη βοήθεια των εκλεκτών τους δημάρχων εισπράττουν πολλά από μας και ετοιμάζονται για περισσότερα. Πληρώνουμε φόρο εισοδήματος άδικα αφού το μεγάλο κεφάλαιο με τα υπερκέρδη απαλλάσσεται στην ουσία και μετά έρχεται ο δήμος και μας ξαναφορολογεί. Από τα χρήματα που μαζεύει ο δήμος Χαλανδρίου κάθε χρόνο μόνο το 30% δίνει το κράτος (και αυτά εμείς τα έχουμε δώσει) και 70% ο δήμος τα εισπράττει πάλι από μας (τέλη καθαριότητας, φωτισμού, τροφεία παιδικών σταθμών, νεκροταφείο και άλλες 15 φορολογίες περίπου) και το αποτέλεσμα;

Βρώμικοι και μισοχαλασμένοι δρόμοι, απουσία ελεύθερων χώρων, μόνο ένας βρεφονηπιακός σταθμός με 120 θέσεις για 30.000 κατοίκους, υποτυπώδης συγκοινωνία.

Εφτιαξαν τον Καλλικράτη δήθεν για να γίνουν οι δήμοι μεγάλοι και ισχυροί και τώρα οι ισχυροί συνενώνουν τα σχολεία (4ο με 8ο) γιατί δεν έχουν λεφτά να τα συντηρήσουν.


ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

 
Υλοποιείται το πρόγραμμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ σήμερα και της ΝΔ χθες, που για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, των πολυεθνικών προσπαθούν να βάλουν λουκέτο στα μικρομάγαζα, και να αναγκάσουν τους εργαζόμενους να μάθουν να ζουν με ψίχουλα. Οι υποτακτικοί τους δήμαρχοι έχουν αναλάβει να μας «κουμαντάρουν» ώστε να πληρώνουμε και να μην μιλάμε. Να μην ζητάμε τίποτα.

Γείτονες,

Εχουμε τη δύναμη όταν όλοι μαζί αντιδράσουμε.
Να δηλώσουμε στο Δήμαρχο και το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι:

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ


ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ


ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που υποστηρίζει το ΚΚΕ, Καρατζά Λούλα, Αναστασιάδης Πέτρος και Μπράτιμου Στέλλα θα θέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και θα απαιτήσουν να πάρουν θέση όλοι.

Όλα όμως θα κριθούν από την κινητοποίησή μας.


Γιατί σήμερα πρέπει να παλέψουμε αν θέλουμε να έχουμε αύριο.


Γιατί όσο το κουμάντο το έχουν οι υπηρέτες των μεγάλων συμφερόντων για μας δεν θα περισσεύει τίποτα.


Γιατί μόνο όταν όλος ο πλούτος που εμείς παράγουμε γίνει δικός μας θα υπάρχει μέλλον για το λαό μας.


Πάρτε θέση τώρα για να διαμορφώσουμε την ελπιδοφόρα λαϊκή συμμαχία της αντίστασης και της αντεπίθεσης.


ΚΟΒ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *