Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Το τελικό κείμενο της απόφασης του Δ.Σ. για το θέμα των συμβασιούχων ήταν αποτέλεσμα διακοπής της συνεδρίασης και διαπραγμάτευσης μεταξύ της διοίκησης, των παρατάξεων και του συλλόγου των εργαζομένων.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση της απόφασης είχε η κα Καρατζά που ουσιαστικά συνέταξε - όπως είδαμε όσοι ήμασταν εκεί - το τελικό κείμενο.

Το κείμενο λοιπόν αυτό, περιμέναμε μέρες τώρα να το βρούμε στο επίσημο site του δήμου, για να σας ενημερώσουμε, αφού αποτελεί ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το site του δήμου Χαλανδρίου όμως έχει πολύ καιρό να ενημερωθεί, όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας με μια επίσκεψη στο www.halandri.gr.

Το κείμενο τελικά ανάρτησε εχθές - ευτυχώς - ο Νίκος Πανταζής στο προσωπικό του blog στην διεύθυνση http://pantazisnikos.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html?spref=fb μαζί με δήλωση της παράταξής του που αναδημοσιεύουμε :

"Στηρίζουμε του νέους και το δικαίωμα στην εργασία.Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε ότι ο συνδυασμός του απο τώρα και στο εξής δεν θα ψηφίσει καμία πρόσληψη συμβασιούχου παρά μόνο μόνιμες προσλήψεις. Η ομηρία των νέων πρέπει να σταματήσει" .

Βεβαίως η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι πάντα πρόθυμη να φιλοξενήσει οποιαδήποτε άποψη, τόσο για αυτό το ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ θέμα, όσο και για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο επιθυμούν οι δημοτικές παράτάξεις.

Κριτική όμως  γιατί δεν δημοσιεύσαμε μια ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ. που ούτε στο κασετοφωνάκι μας δεν υπάρχει - και πώς να υπάρχει άλλωστε - δεν αποδεχόμαστε.

Γι' αυτό υπάρχει και το Γραφείο Τύπου του Δήμου: Για να ενημερώνει υπεύθυνα τον τοπικό τύπο για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.  Τι να κάνουμε δηλαδή; Να παρακαλάμε γονατιστοί την κα Κούκα να μας δώσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να μας λέει "... και ποιοι είστε εσείς...." λες και ζητάμε πρόσβαση στα αρχεία της ... ΕΥΠ;;;

Ε ΔΕΝ ΛΕΕΙ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου