Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (συνέχεια) - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο.Ν.Α.

Απόλυτη μοναξιά για την πλεοψηφία στην ψήφιση του απολογισμού του Ο.Ν.Α.

Ο αποχωρών πρόεδρος Σολομών Κατσαφάδος εισηγήθηκε τον απολογισμό του 8ετούς έργου του και δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση, κυρίως το Νίκο Πανταζή που - γνώστης όπως είναι του αθλητισμού - μίλησε για 8 χαμένα χρόνια για τον αθλητισμό στην πόλη, ενώ ιδιαίτερα στάθηκε στην αδυναμία του Ο.Ν.Α. να λειτουργήσει όλο αυτό το διάστημα το κυλικείο στο γήπεδο, στερώντας έσοδα από το Νομικό Πρόσωπο.

Ο Νίκος Πανταζής στάθηκε ιδιαίτερα και στο πολύ μικρό ποσό που εισπράττει το νομικό πρόσωπο από τις διαφημίσεις καθώς και τα παράνομα γιγάντια πλαίσια που έχουν τοποθετηθεί επί της λεωφόρου Πεντέλης. Μάλιστα τόνισε ότι "όλοι κάνουμε κριτική στη ΦΛΥΑ αλλά εισπράττει πολαπλάσια ποσά από το αστείο τίμημα των 17500 ευρώ το χρόνο για όλα τα γήπεδα του Χαλανδρίου"

(ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ΔΕΠΑΧ εισέπραξε 6500 ευρώ για την εκμετάλλευση διαφημίσεων στα θερινά σινεμά, μόλις για παραστάσεις 2 μηνών - που μάλιστα δεν λειτούργησαν όλο το διάστημα!!!!).

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Στάθης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας ότι υπάρχουν παράνομες διαφημίσεις μένωντας ιδιαίτερα στο πίζα του Κολυμβητηρίου.

Οι απάντήσεις του κου Κατσαφάδου δεν έπεισαν κανένα:
"Το κυλικείο δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί το κτίριο έχει ύψος χαμηλότερο του επιτρεπομένου (!!!) (στον επιβλέποντα μηχανικό της κατασκευής και την επιτροπή παραλαβής το είπε άραγε ή μόνος του ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας το συμπέρανε - και τέλος πάντων τόσα χρόνια πώς λειτουργούσε ).
"Η προηγούμενη διοίκηση Παττακού  (πριν 10 χρόνια) δεν είχε φροντίσει να έχει δικό του, αυτόνομο ρολόι της ΔΕΗ το κυλικείο για να μπορούμε να το μισθώσουμε" είπε στη συνέχεια ο κος Κατσαφάδος.
Δηλαδή 8 χρόνια δεν έφταναν  - ακόμα και αν υπήρχε κάποια αστοχία - να διορθωθεί και να μπει ρολόι της ΔΕΗ για να λειτουργήσει το κυλικείο.

Όσο για τις διαφημίσεις είπε ...

"Το πίζα δεν έχει τώρα διαφήμιση ..." και "τα χρήματα που παίρνουμε είναι πολλά".

Στη συζήτηση παρεναίβει ο Δήμαρχος κος Κουράσης για να στηρίξει τον βαλόμενο κο Κατσαφάδο.

Όπως ήταν επόμενο ΚΑΜΙΑ παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έδωσε συναίνεση στον απολογισμό του ΟΝΑ.

Σ.Σ. 1 Μετά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είμαστε περίεργοι αν η Τεχνική Υπηρεσία, ο κος Βάσιος δώσει εντολή να απομακρυνθούν οι παράνομες διαφημίσεις ή θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ την παρανομία.

Σ.Σ. 2 Μας είπε ο σμπίρος μας ότι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που διαχειρίζεται αυτές τις διαφημίσεις έβαλε ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ και  ζήτησε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΜΕΙΩΣΗ των μισθωμάτων που καταβάλει στον Ο.Ν.Α. από στέλεχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού πλέον τον πήραν χαμπάρι και ξέρουν ότι θα εκτεθούν και θα εκθέσουν και κεντρικά πολιτικά πρόσωπα που ο τύπος χρησιμοποιεί κατά κόρων όταν διαπραγματεύεται, για να δείξει ότι έχει "άκρες και κονέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου