Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΔΗΛ. Ο ΒΑΣΙΟΣ - ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!!!

Η δικαιολογία για το χθεσινό ΣΟΥΡΓΕΛΟ, όπου ο δήμος έβγαζε τα κιγκλιδώματα τα οποία έχει χωροθετήσει το δημοτικό συμβούλιο, με εντολή ΒΑΣΙΟΥ βεβαίως - βεβαίως, είναι ότι ο Βάσιος δεν θέλει να έχει την ευθύνη αν τυχόν κάποιο μοτοσακό πέσει πάνω στο μεταλλικό κιγκλίδωμα και τραυματιστεί κανείς.

Σωστά μπορεί να πείτε εσείς αναγνώστες μου που είστε αμερόληπτοι παρατηρητές. Και δεν θα σας αδικήσω ...

Αλλά όμως .....

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ, με την πολύχρονη διαδρομή προσφοράς στην πόλη, δεν είχε φέρει ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ εργολαβίας 300000 ευρώ γιατί νομίζετε;;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 19 ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ :

http://stinplatia.blogspot.com/search/label/%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%94%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%97%20%CE%94.%CE%A3.%20%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A5

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ:

19. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού-Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΙΔΗΡΩΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ» Α.Μ. 17/2007 Προϋπ. 300.000,00€ με Φ.Π.Α.

Δηλαδή ο δήμος πληρώνει 300.000 ευρώ για να βάζει κάγκελα με υπογραφή Βάσιου ενώ βγάζει αυτά από τα οποία έχει έσοδα με υπογραφή Βάσιου, διότι μπορεί να πέσει επάνω τους κανένα μηχανάκι.
Το οποίο μηχανάκι έχει προτίμηση για το πού θα πέσει και δεν μπορεί να πέσει σε αυτά τα κάγκελα που τοποθετεί στα πεζοδρόμια ο Βάσιος αλλά μόνο σε αυτά που έχει μισθώσει η ΦΛΥΑ και αφαιρεί ο Βάσιος.

Ε μετά δεν είναι λογικό να αμφισβητεί τις υπογραφές του;;;

Αφού ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!!!!

Πάω για τη Βαλεριάνα μου ...

ΥΓ. Μην πιστεύετε αυτές τις μπούρδες που γράφω όταν είμαι ήρεμος. Εχθές έγραψα την αλήθεια για την ΦΛΥΑ και το σχέδιο διάλυσής της, που είχα τα νεύρα μου ....
Και το ερώτημα είναι ένα: Ποιος θέλει να υπάρχει η δημοτική επιχείρηση και ποιος όχι. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου