Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2011‏ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΝΑ ΡΗΓΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ



ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ  ‘ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ’ Ν.1111/72,  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.1566/85 ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Μ.Κ.Ο 347 της Υ.Δ.Α.Σ (αρ.11 παρ.3 του Ν. 2731/99)
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ Α.με Α. – ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
«ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»

 

«ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2011»



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 «Το Εργαστήρι» εργάζεται σκληρά με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των καθημερινά παρεχομένων υπηρεσιών προς τους 100 νέες και νέους με νοητική υστέρηση που απασχολούνται στους χώρους του. Παράλληλα, δραστηριοποιείται προς τη κατεύθυνση της προετοιμασίας της μελλοντικής διαβίωσης των νέων, όταν θα έχουν στερηθεί τη φυσική παρουσία και συμπαράσταση των γονέων τους. Φέτος, για 15η συνεχόμενη χρονιά, η ετήσια ανοιξιάτικη γιορτή μας «Το Πανηγύρι της Αγάπης2011» διοργανώνεται το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011, στην οδός Παναγίτσας, Κηφισιά από τις 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

 Με λιχουδιές, μουσική, τραγούδια, δώρα, εκπλήξεις και πολύ αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλο τον κόσμο και προβάλλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για συνανθρώπους μας με Νοητική Υστέρηση. Παράλληλα, δίνουμε τον αγώνα μας εξασφαλίζοντας μέρος των οικονομικών πόρων για την ανέγερση μιας ακόμη σύγχρονης κατοικίας που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια 9 συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης


ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Η εκδήλωση έχει τη σημαντική στήριξη του Δήμου Κηφισιάς και διοργανώνεται με τη βοήθεια των Δήμων Φυλής, Χολαργού –Παπάγου και Πεντελικού και τη  συμμετοχή δημόσιων και αυτοδιοικητικών φορέων, Μ.Κ.Ο., εταιριών, σωματείων  και πλήθος ιδιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου