Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Διεκδικούμε  και απαιτούμε:

Α) Να αποσυρθεί το μνημόνιο:

  1) Γιατί προβλέπει παραίτηση από την ασυλία προστασίας της Εθνικής Κυριαρχίας.
Παρόμοια πράξη δεν έκανε ούτε ο Τσολάκογλου όταν το ζήτησε ο κατοχικός γερμανικός στρατός.

  2) Γιατί καταργεί το Σύνταγμα και τις Δημοκρατικές λειτουργίες. Όλες οι πράξεις της κυβέρνησης ως προς την εξυπηρέτηση των δανειστών και της τρόϊκας είναι παράνομες και αντισυνταγματικές.

  3) Γιατί είναι η μόνη κυβέρνηση στον κόσμο, που υπέγραψε δάνεια βάζοντας υποθήκη την  δημόσια περιουσία, την οποία ετοιμάζεται να ξεπουλήσει, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των προθύμων πολιτικών και κομμάτων και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές.

  4) Γιατί είναι το μόνο μνημόνιο, από όλες τις χώρες που έπεσαν στα νύχια των τοκογλύφων, που προβλέπει μείωση συντάξεων.

  5) Γιατί καταργεί κοινωνικά, εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων και συνταξιούχων, που οι λαοί απέκτησαν με αίμα και ιδρώτα καταλύοντας φεουδαρχίες και ελέω θεού μοναρχίες.

  6) Γιατί όχι μόνον δεν δίνει λύση, αντιθέτως το χρέος μεγαλώνει ραγδαία, ακριβώς επειδή υπάρχει το μνημόνιο, και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για πλήρη διάλυση της χώρας μας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που είναι πολλαπλάσιας αξίας από το «χρέος».

 Β) Να γίνει έλεγχος του χρέους.

  1) Γιατί έχουμε πληρώσει διπλάσια ποσά για δάνεια από όσα πήραμε, και χρωστάμε και 350 δις ευρώ που σύντομα θα γίνουν 500δίς.

  2) Γιατί το όποιο χρέος είναι αποτέλεσμα υπερβολικών επιτοκίων που είναι τοκογλυφικά. Το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει επαχθές και απεχθές χρέος. Αναγνωρίζει την δυνατότητα στα κράτη, αν δεν έχουν δυνατότητα πληρωμής μισθών-συντάξεων, να παύουν να πληρώνουν το εξωτερικό χρέος, ώσπου να αποκτήσουν ξανά την δυνατότητα να το πληρώσουν.

 Γιατί όλα τα καινούρια δάνεια δίνονται  αποκλειστικά για αποπληρωμή παλαιών, και ούτε ευρώ δεν επιτρέπεται να δοθεί για μισθούς-συντάξεις. Είναι ψεύτες οι πολιτικοί που λένε ότι ψήφισαν μνημόνιο και τα νέα δάνεια «γιατί δεν θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς».

  3) Γιατί το χρέος έγινε με κομπιναδόρικες συμβάσεις που έκαναν  «Έλληνες» λαμόγια πολιτικοί, αγοράζοντας σε τριπλάσιες τιμές προϊόντα Γάλλων Γερμανών, Αμερικάνων, πλουτίζοντας οι ίδιοι αυξάνοντας τις καταθέσεις τους στην Ελβετία.

 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ  (Τσουκάτος, Μαντέλης, και κουμπάροι.)

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ( Άχρηστα γερμανικά υποβρύχια, Ζιμενς. Βατοπέδιο κλπ.)

Γ) Να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.

  1) Οι ναζιστές Γερμανοί του τρίτου ράϊχ δημιούργησαν ζημίες ισοπεδώνοντας όλες τις υποδομές της χώρας μας, κατά τη διάρκεια του  πολέμου και οι σημερινοί του τέταρτου ράϊχ οφείλουν στην Ελλάδα πολεμικές αποζημιώσεις 162 δις ευρώ, χωρίς τόκους. Εάν επιβάλλουμε τόκους (3%) και όχι 6% που   οι ίδιοι επιβάλλουν σε εμάς, η οφειλή είναι περίπου 500 δις ευρώ. Αυτά τα ποσά έχουν επιδικαστεί από διεθνείς συνθήκες και όλες οι χώρες έχουν πάρει τις αποζημιώσεις, εκτός της Ελλάδας, γιατί μόνο η Ελλάδα έχει πολιτικούς απολύτως ενδοτικούς και δουλοπρεπείς και δεν τολμούν να τα ζητήσουν από τα αφεντικά τους.

(Με εξαίρεση τον Ανδρ. Παπανδρέου που έκανε μια ρηματική διακοίνωση προς το γερμανικό κράτος το 1995 χωρίς να λάβει απάντηση. Μετά ακολούθησαν Σημίτης, Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, 16 χρόνια ύπουλης, ύποπτης, προδοτικής σιωπής.)

  2) Η Ελλάδα προκειμένου να επανορθώσει τις ζημιές του πολέμου δανείστηκε τοκογλυφικά και από τους Γερμανούς, πλήρωσε μεγάλα ποσά και σε Γερμανικές εταιρείες που έκαναν τα έργα, που κατέστρεψαν οι ίδιοι. Αγόρασε πανάκριβα μηχανήματα που καταστράφηκαν από τους ναζί κυρίως από τη Γερμανία.

Δ) Να τελειώνουμε με την άχρηστη και σάπια ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΛΕΠΡΟΚΡΑΤΙΑ.

  1) Γιατί δεν μπορεί ένα κλεπτοκρατικό σύστημα να ελέγξει τον εαυτό του, ούτε βέβαια να τον αλλάξει.

  2) Γιατί το μόνο που αρμόζει σε αυτό το σύστημα είναι ένα ειδικό δικαστήριο, που θα τους δικάσει και για την περίπτωση εσχάτης προδοσίας.

  3) Γιατί έχουν πάρει φόρα και θα ξεπουλήσουν ότι ξεπουλιέται.

  4) Γιατί το πολιτικό προσωπικό στη χώρα μας αποτελείται από κοπρίτες «πάγκαλους».

 Ε) Να δώσουμε προοπτική  για τη χώρα.

  1) Να αρχίσουμε πάλι να παράγουμε. Να καλλιεργήσουμε πάλι τα χωράφια μας, γιατί εισάγουμε τα 2/3 της τροφής μας. Να λειτουργήσουμε πάλι τις παραγωγικές μονάδες, που σκουριάζουν απαξιωμένες και να παράγουμε χρήσιμα και ποιοτικά προϊόντα γιατί το μπορούμε και γιατί τώρα τα εισάγουμε.

  2) Να μάθουμε να προτιμούμε αυτά τα ποιοτικά  Ελληνικά προϊόντα, στηρίζοντας την εργασία, πρώτα των Ελλήνων εργαζομένων.

  3) Να ξαναδημιουργήσουμε τους συνεταιρισμούς που λήστεψε η κομματοκρατία-κλεπτοκρατία. Αγροτικούς, παραγωγικούς, καταναλωτικούς, προμηθευτικούς.

  4) Να επιβάλλουμε να πάψει να είναι η χώρα μας προτεκτοράτο των Γάλλων, των Γερμανών και των Αμερικάνων. Η «φιλία» με αυτούς τους νταβατζήδες μόνο συμφορές έχει φέρει στη χώρα και στο λαό μας. Να συνδεθεί με όλες τις χώρες του αδέσμευτου κόσμου και να επιτύχει ΙΣΟΤΙΜΕΣ  και ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ σχέσεις.

Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής δείχνουν το δρόμο, πως ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ.

  5) Να επανεξετάσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,

   Αποδείχτηκε στην πράξη, ότι όλα τα Ευρωπαϊκά κατασκευάσματα με όποια μορφή κι αν εμφανίστηκαν, έγιναν με ένα μόνο στόχο: να ληστέψουν τους λαούς, να συσσωρεύσουν πλούτη στους τοκογλύφους τραπεζίτες, να διαλύσουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επιβάλλοντας τη δικτατορία των καρτέλ των ολιγοπωλίων, των πολυεθνικών. Επικαλούνται οι άθλιοι  τους νόμους της δήθεν «αγοράς», μια «αγορά» που οι ίδιοι στήνουν, που τους «νόμους» της οι συνεργάτες τους πολιτικοί γιουσουφάκια νομοθετούν και που αναλαμβάνουν να επιβάλλουν οι παπαγάλοι δημοσιογράφοι και οι εργολάβοι εκδότες.

 Δεν μπορεί να υπάρξει ελεύθερη οικονομία αν το ίδιο το κράτος  δεν έχει και δεν εκδίδει δικό του νόμισμα.

  6) Η χώρα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο του εδάφους και υπεδάφους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου