Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

http://et.diavgeia.gov.gr/f/aetopouleio/ada/4Α3ΗΟΡΓΑ-Ω

Όταν μας είπαν προφορικά την είδηση δεν μπορούσαμε να την πιστέψουμε: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΖΕΝΤΗ.

http://www.festivalrematias.gr/

Είναι πολιτικά ασύλληπτο το γεγονός, ειδικά στο "timing" - που λένε - που γίνεται.

Την ώρα, που ύστερα από πρόταση της κας Λούλας Καρατζά, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να διεκδικήσει την αυτόνομη λειτουργία του Αετοπουλείου και την μη ένταξή του στον Καλλικρατικό φορέα του πολιτισμού,  λόγω της ιστορικής του προσφοράς στον πολιτισμό, την ώρα που τέθηκαν επιχειρήματα κατά της συγχώνευσης λόγω της ανάγκης - και καλά - το Αετοπούλειο ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, το θέατρο της ρεματιάς μετατρέπεται σε ένα ακόμα μέσο ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ  και ΜΠΙΖΝΑΣ.

Την ώρα ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ και διάφορα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ τσιράκια τους - με αρχηγό τον Βάσιο - κτυπούν την ΦΛΥΑ, δηλαδή το νομικό πρόσωπο του Δήμου ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ έχει αντικείμενο την διαχείριση δημόσιας περιουσίας για παραγωγή ΚΕΡΔΟΥΣ για τον δήμο, Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην πόλη μας ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ και ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αλλά αυτό είναι το λιγότερο, διότι και διαγωνισμός να είχε γίνει το σούργελο ίδιο θα ήταν) την δράση του σε ΙΔΙΩΤΗ ΑΤΖΕΝΤΗ.

Όχι δυο πλάκες  πεζοδρομίου που νοικιάζει η ΦΛΥΑ  και γίνεται της Πόπης.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΗΧΗΤΙΚΑ,  ΡΕΥΜΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ (δείτε το συμφωνητικό).

Άκρα του τάφου σιωπή για το θέμα από την μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο ενώ είναι πλήρως ενήμερη, αφού συμμετέχει στο Δ.Σ. του Αετοπούλειου που πήρε την απόφαση.

Διαβάστε με προσοχή την σύμβαση στο link στην διαύγεια. Θα πάθετε πλάκα.

Κε Κανατσούλη - με απόλυτο σεβασμό στο πένθος σας - λυπούμαστε που ασχολούμαστε τέτοιες μέρες με το όνομά σας αλλά το θέμα είναι σοβαρό, αναδεικνύει ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων και δεν μπορούμε να το αποσιωπήσουμε.

Είμαστε πολύ φιλόξενοι για απαντήσεις ή απόψεις ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Και αυτό το λέμε διότι κάποιοι - στο ρεπορτάζ μας - επιχειρούν να μεταφέρουν την ευθύνη των εξηγήσεων στην υπηρεσία του Αετοπουλείου. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ. και εμείς δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να χρεώνουμε τα καλά στην πολιτική ηγεσία και τα κακά στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου