Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΜΟΥ 'ΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ .... ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΦΟΤ;;;;;

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια αυτής της ανάρτησης παρά μόνο από την δημοσίευσή της ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ώστε να περιμένουμε απαντήσεις, επιβεβαιώσεις, διαψεύσεις ή σχόλια όσων παραβρέθηκαν πρόσφατα σε χορό του Φιλοπροόδου Ομίλου Τούφας. Επειδή όμως το πουλάκι δεν πιστεύουμε ότι μας είπε ψέμματα, παίρνουμε το ρίσκο πιθανής διάψευσής μας, οπότε και θα ζητήσουμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ (δεν έχουμε κόμπλεξ εμείς, άμα πρέπει το κάνουμε).

Τι μας είπε λοιπόν το πουλάκι;;;

Ότι ένας αντιδήμαρχος (σα ποιος νάναι, ΣΑ ΠΙΟΣ νάναι πού λεγε και η Κεφαλονίτισσα γιαγιά μου), βγήκε στο μικρόφωνο και τι είπε:

ΟΤΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΤ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ !!!!!!

(Να δείτε που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο! ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ).

Ας σοβαρευτούμε:

1. Θεωρούμε ότι ίσως το "πουλάκι" δεν κατάλαβε καλά.

Διότι ΕΑΝ - λέμε ΕΑΝ μία στο εκατομμύριο - κατάλαβε καλά έχουμε ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΟΝΤΡΟΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

 Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (ούτε μία στο εκατομμύριο) η Πολεοδομία να έχει αμφισβητήσει τη νομιμότητα λειτουργίας ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ! Οπότε ο ΠΙΛΑΦΗΣ είτε - για μικροπολιτικούς λόγους κατηγορούσε την πολεοδομία, είτε ήθελε να εμφανιστεί ως ΣΩΤΗΡΑΣ των παιδιών της ΤΟΥΦΑΣ, επειδή ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει πρόκειται για άλλη μια ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΔΙΑ του ΠΙΛΑΦΗ, εκτός αν ο σμπίρος μου δεν κατάλαβε καλά.

Αλλά όμως ο σμπίρος μου, μου είπε ότι εμφανίστηκε και ΕΓΓΡΑΦΟ στο κοινό.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;

Υ.Γ. Συζητιέται στην Τούφα ότι το κλείσιμο του γηπέδου θέλει να επιβάλλει λέει γιατρός που μένει κοντά , ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ! Ναι του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Καλά ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,
πιστεύεται ειλικρινά ότι ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ μπορεί ο ΓΑΠ να ασχολείται με το γηπεδάκι της ΤΟΥΦΑΣ, που δεν ξέρει πώς θα χωρέσει στο ελικόπτερο μαζι με τους αντιπροέδρους του;;;

ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;; 

Αλλά πάλι άμα δεν ήσασταν θα ψηφίζατε τον ΠΙΛΑΦΗ;;;

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου