Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ! ΞΕΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ;;;

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ!

Το θέμα δεν είναι να σώσει όμως την ψυχή του Σκανδαλίδη.
Το θέμα είναι να ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!

Δεν αρκεί να παραιτηθούν από Υπουργοί έχοντας ψηφίσει την Επιτροπία ως Βουλευτές, δηλαδή έχοντας ψηφίσει το επαίσχυντο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

Τέρμα τα παιχνίδια της διγλωσσίας του ΠΑΣΟΚ Α με το ΠΑΣΟΚ Β

Η κυβέρνηση ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κοινοβουλευτική ομάδα, στην οποία υπάρχουν όλες οι "φυλές" του ΠΑΣΟΚ. Εκσυγχρονιστές, ΓΑΠικοί, Αριστεροπρωτοβουλίτες, Σοσιαλιστές Φιλελεύθεροι, ο Ανδρουλάκης, Λοχαγοί, η Άννα Νταλάρα,  Συνταγματάρχες, Τζιτζιφιόγκοι μέχρι και ο ... Πεταλωτής.

Δεν μπορεί να "χτυπιούνται" γιατί οι Αγανακτησμένοι μουτζώνουν τον κοινοβουλευτισμό (εσάς μουτζώνουν, μην μεταφέρετε το θέμα στο πολίτευμα) και να βγαίνουν να λένε ότι "ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;"

Νομίζετε ότι υπερβάλλω;;; Ορίστε τι λέει ένας σύντροφος που γνωρίζετε όλοι ότι εκτιμώ και σέβομαι μια ζωή,  αλλά πλέον δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει αυτό το βιολί:

Tζουμάκας: Οι υπουργοί δεν ήθελαν να υπογράψουν το μνημόνιο ..Τους το επέβαλε η ηγεσία (Ο Παπανδρέου) !!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ.

Γιατί η Δημοκρατία βασίζεται στην ψήφο του ΒΟΥΛΕΥΤΗ στο ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ που πρέπει να είναι ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΚΑΤ' ΕΠΙΒΟΛΗ διότι ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ σημαίνει ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;;;

Η άποψη "και τι να κάνω εγώ, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα" από βουλευτή είναι τόσο υστερόβουλη όσο η είσπραξη ΜΙΖΑΣ για ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ που γέρνει.

Άρα το βράδυ στην Πλατεία ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ από ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ! (άρθρο 120 του Συντάγματος - παλιό 114).

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ (μην χάσουν την βουλευτική αποζημίωση ή μην τους κόψει ο αρχηγός από το επόμενο ψηφοδέλτιο. Υπηρετούν τον εαυτό τους - λογικό μέχρι ένα βαθμό,  - ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Δυστυχώς αυτό είναι ο ορισμός ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ).

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ!
Και όποιος είναι ευαίσθητος για τη δημοκρατία να κοιτάξει πώς θα την ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ!

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου