Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το θέμα της "νομιμότητας" ή όχι των πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης αναγορεύεται στο μείζον θέμα της πόλης μας και γίνεται αντικείμενο αντιπαραθέσεων.
Το τελευταίο διάστημα το θέμα παίρνει ξανά διαστάσεις.

Εμείς θα παρουσιάσουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις και θα φωτίσουμε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ,  το θέμα, έτσι ώστε να βγάλετε εσείς οι αναγνώστες μας ΑΣΦΑΛΗ συμπεράσματα και να καταλήξετε στη δική σας γνώμη.

Και επιλέξαμε σήμερα να ξεκινήσουμε από ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΉ, όπως αυτή διατυπώθηκε δημοσιογραφικά από την συντάκτρια της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ που παρακολούθησε τον διάλογο σε προ ημερησίας, συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Έχει αξία να παρατηρηθούν κατ' αρχήν τα εξής:

1. Η τοποθέτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης περί μη ύπαρξης αριθμού αδείας σε κάποια μέσα, με παράδειγμα τις ζαρντινιέρες επικοινωνίας της BLANK.
Μία επίσκεψη κάθε καλοπροαίρετου αναγνώστη σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ από τις 15 ζαρντινιέρες θα τον πείσει ότι σε κάθε μία υπάρχει ταμπελάκι από plexi glass με τηλέφωνο και τον αριθμό της σύμβασης.

Οι ζαρντινιέρες ενόχλησαν τον κο Ανδρεόπουλο. Μάλλον δεν είναι ο μόνος που έχει ενοχληθεί από τη ζαρντινιέρα επικοινωνίας και την αποδοχή του ως διαφημιστικό μέσο που όλο και περισσότεροι δήμοι θεωρούν ότι πρόκειται για μια ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ και την ζητούν από τους διαφημιστές.

2. Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης που λέει ότι υπόλογα για το "όργιο παρανομιών" είναι τα στελέχη της Φλύα Αναπτυξιακής! (ΦΛΥΑ Α.Ε. από το 2008! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΕ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΕ. Μετεβλήθει σε ΑΕ με βάση το θεσμικό πλαίσιο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για την Τ.Α. με το οποίο το κόμμα σας συμφώνησε στην ΚΕΔΚΕ και με ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!)

Τα περί "όργιου παρανομιών" θα απαντηθούν εντός των επόμενων ημερών ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα δημοσιοποιήσουμε.

Πάντως ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (κάτι που θα αμφισβητήσουμε με επιχειρήματα και στοιχεία) - δεν είναι η ΦΛΥΑ αλλά το δημοτικό συμβούλιο της πόλης που ύστερα από εισήγηση του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ - ΝΟΜΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 248/2008 - που ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΒΑΣΙΟΣ και βέβαια ο κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γιώργος Κουράσης ο οποίος την υπογράφει και ως τότε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ., η οποία πήγε στην Περιφέρεια, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΕΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!  (θα αναρτίσουμε την απόφαση μόλις την σκανάρουμε για να την δείτε με τα ματάκια σας)

2. Η δήλωση Βάσιου ότι το θέμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!

Πρόκειται για μια ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ που αναδεικνύει τις ανομολόγητες προθέσεις του!

"Δηλαδή - για να το κάνουμε λιανά - πρέπει να τελειώνουμε με τις εν ισχύ συμβάσεις διότι τώρα άλλαξε ο Δήμαρχος και έγινα εγώ αντιδήμαρχος".

Σε συνέχεια της μέχρι σήμερα πιστοποιημένης και γνωστής συνέπειας του ανδρός, που μετά την καριέρα του ως εκπαιδευτής νεοσυλλάκτων, κάνει καριέρα ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ο ΚΟΣ ΒΑΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΦΛΥΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!!!!

Και σήμερα τι λέει αυτό το πρώτυπο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΘΕΣ.
Τώρα ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ για να τα φτιάξω Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΓΩ "νόμιμα", (δηλαδή πριν ήταν παράνομα και ΕΓΩ Ο ΒΑΣΙΟΣ ψήφισα ΠΑΡΑΝΟΜΑ!)

Και οι συμβάσεις που είναι σε ισχύ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και δεν τις αναγνωρίζει. Ποιος;;; Ο ΒΑΣΙΟΣ!

Όπα ρε μεγάλε .....

ΒΑΣΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!

Υπόγραψα αλλά δεν υπόγραψα, ψήφισα αλλά δεν ψήφισα, υπάρχω αλλά δεν υπάρχω!

Και μέσα σε όλα αυτά η πιάτσα οργιάζει για το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΦΛΥΑ!
Άρχισε ήδη - λέει - επαφές και προτείνει θέσεις!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ;;;;;

Ισθμό τον λένε, Πορθμό τον λένε, θα το διαταυρώσουμε και θα σας το πούμε αύριο.
Κάπως έτσι δεν τον λένε Τάκη;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου