Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

Διάβασα στο blog την ανάρτησή σας (http://stinplatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_6806.html) σχετικά με προβλήματα στην συνεργασία μου ως Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με τον Δήμο Χαλανδρίου και διέκρινα υπαινιγμούς σας περί μη αξιοποίησης δυνατοτήτων επίλυσης προβλημάτων της πόλης μας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο περιφερειακός συνδυασμός μας, από 14-3-2011 έχει αποστείλει έγγραφο στον Δήμαρχο Χαλανδρίου κο Γ. Κουράση – έγγραφο που σας κοινοποιώ για ενημέρωση των αναγνωστών σας – όπου ζητάμε να μας υποδείξει θέματα που αφορούν τον δήμο μας και που θα ήθελε να προωθήσουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.



Το έγγραφο αυτό – όπως διαπιστώνεται – υπογράφει ο κος Κικίλιας – ως επικεφαλής του συνδυασμού και εγώ ως επικεφαλής του Βόρειου Τομέα.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής του συνδυασμού μας παρευρέθηκα σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων δήμων του Βόρειου Τομέα και βέβαια μεταξύ αυτών ήταν και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό – και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα πρακτικά του Δ.Σ. –και προφορικά ζήτησα την συνεργασία με τον δήμο μας για την προώθηση θεμάτων της πόλης μας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση από την πλευρά του Δημάρχου κου Γ. Κουράση και των συνεργατών του.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει η πολυτέλεια για τον Δήμαρχο και κάποιους «συνεργάτες του», να ακολουθούν τέτοιες συμπεριφορές, που ευτυχώς δεν εκφράζουν το σύνολο της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας, να μην αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες προώθησης λύσεων για τα προβλήματα της πόλης μας και μάλιστα αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Προσωπικά θα ήθελα – και με αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας – να δηλώσω ότι καθοδηγούμενος από την αγάπη μου για το Χαλάνδρι και την αγωνία μου για τον Δήμο και τον σεβασμό μου για τους πρώην συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους στον Δήμο, δηλώνω την διαρκή μου διαθεσιμότητα για να συνδράμω το έργο του Δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ευχαριστούμε για την ΔΙΑΨΕΥΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου