Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΩΡΑΙΟΣ, ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ!

Ο Καμίνης ζητά 290.000 αναδρομικά από το δημόσιο!!!

Δεν είναι μόνο οι βουλευτές που ζητούν αναδρομικά. Είναι και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος ζητά σχεδόν 290.000 ευρώ ως αναδρομικές αμοιβές για την θέση του Συνηγόρου του Πολίτη!!!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αυγή» , με αγωγή του στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ζητεί, από το ελληνικό δημόσιο να του καταβάλει νομιμοτόκως το ποσό των 289.220,08 ευρώ διότι υπέστη ζημιά από την παράνομη συμπεριφορά της διοικήσεως; Σε τι συνίσταται η παράνομη συμπεριφορά της διοικήσεως; Στο ότι δεν του έδωσε όσα χρήματα ήθελε (διότι ουδείς είναι υπεράνω των χρημάτων)!
Ο Γ. Καμίνης θεωρεί ότι «από τον Μάιο του 2003, οπότε και ανέλαβε Συνήγορος του Πολίτη, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, δεν προσαρμόστηκαν οι αποδοχές του με αυτές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ούτε του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους»!
Στα επιχειρήματα που προβάλλει στην αγωγή του (στις 3 Ιουλίου 2009) είναι μεταξύ άλλων ότι, ως πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, «πρέπει να περιβάλλεται από μείζονες εγγυήσεις ανεξαρτησίας» και τα 290.000 ευρώ είναι μία «μισθολογική εγγύηση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου