Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΔΙΚΤΥΟ 7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.


Από σήμερα οι περισσότεροι κάτοικοι του "κλεινού άστεος" είμαστε πίσω στα καβούκια μας και η καθημερινότητά μας παίρνει τους κανονικούς της ρυθμούς.

Ο Αύγουστος τελειώνει και ένα αντικειμενικά δύσκολο φθινόπωρο - για τους περισσότερους εξ ημών - έρχεται. Κάπου διάβασα στο φατσομπούκι ότι η 1η Σεπτέμβρη είναι ουσιαστικά η πραγματική πρωτοχρονιά. ΣΩΣΤΟ έτσι;

Η ΠΛΑΤΕΙΑ μπαίνει στη νέα αυτή περίοδο πραγματικά έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό που εσείς ζητάτε με περισσότερη φόρα και όρεξη.
Πέρισυ τέτοιες μέρες είμαστε πρωτάρηδες και ούτε καν ξέραμε πού θα πάει αυτή η νέα μας συνήθεια με το blogging και την ηλεκτρονική ενημέρωση. Νιώθαμε την ανασφάλεια ότι μπορεί εμείς να τα λέμε, εμείς να τα ακούμε, έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι προσωπικά ήμουν δύσπιστος για το διαδίκτυο ως μέσο ουσιαστικής πολιτικής επικοινωνίας (είμαι παραδοσιακός, σχεδόν δεινόσαυρος πια, τι να κάνουμε).

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την βρώμικη επίθεση των "ανωνύμων υβριστών" που ήθελαν να μετατρέψουν και αυτό το βήμα διακίνησης απόψεων και ειδήσεων τοπικού χαρακτήρα ή ευρύτερου ενδιαφέροντος που δεν θα ακούσετε όμως στο ΜΕΓΑΤΣΑΝΕΛΕ, σε ένα γραφικό βήμα παπαρολόγων.

 (Εμείς ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGGERS γι' αυτό ακιβώς τον λόγο: Για να ξέρετε πως ό,τι διαβάζετε εδώ έχει την δική μας εγγύηση για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ του, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να μας χώσουν μέσα αν δεν είματε σοβαροί)

Η έκρηξη τς παρουσίας σας εδώ, μαζί μας, κατά την περίοδο των δημοτικών εκλογών, παρά το απίστευτο παρασκήνιο που στήθηκε τότε (θα τα πούμε ΟΛΑ στην ώρα τους, δεν έχω σκοπό να γκρινιάξω σήμερα)  μας έκανε να νιώθουμε ότι εδώ κάτι γίνεται.

 Όμως η αυτού δυσπιστευτικότης μου εξακολουθούσε να έχει αμφιβολίες για το πού θα πήγαινε αυτή η ιστορία με το bog ΜΕΤΑ τις δημοτικές εκλογές.

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΑΤΕ και σας ευχαριστώ γι' αυτό.
Η Πλατεία πλέον είναι ένα δεδομένο για την τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου και εσείς είστε εδώ - καθημερινά - και μας διαβάζετε.
Ξέρουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνείτε μαζί μας σε όλα. ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ. Δεν είμαστε ψώνια και αυτό το ξέρετε.

Όμως ξέρετε ότι ό,τι γράφουμε για τα δημοτικά είναι ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ.
Και μας ανεβάζεται συνεχώς σε όλα τα στατιστικά των blogs.

Και πλέον μας δώσατε την δυνατότητα να  χτίζουμε δημοσιογραφικές συνεργασίες με πολύ πιο οργανωμένα δημοσιογραφικά sites συνολικότερου ενδιαφέροντος όπως το νέο, αισθητικά προχ... (....ωρημένο "γέρο") , θεματικά πλούσιο και ειδησιογραφικά φρέσκο www.streetpress.gr , να βλέπουμε τις αναρτήσεις μας σε άλλα blogs της πόλης που μας τιμούν και τους ανταποδίδουμε (είναι αρκετά αλλά ιδιαίτερα θα σταθούμε στην πρΟΤΑση που έχοντας τα στοιχεία της GOOGLE για την διαχείριση του blog, ξέρουμε ότι μας δίνει καθημερινά σημαντικό ποσοστό της αναγνωσιμότητάς μας και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προβολή των άρθρων μας), να συμβάλλουμε συμβουλευτικά και τεχνικά στην διαχείριση άλλων φιλικών blogs όπως οι φοβεροί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ή το blog της Σοσιαλιστικής Ανασύνθεσης.

Από σήμερα ξεκινάει ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο στο οποίο μας ζητήθηκε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ η συνδρομή: ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΡΤΑΛ HALANDRINET7, το οποίο σας παρουσιάζουμε πρώτοι  (καλά ε ...) από την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Πρόκειται για ένα πόρταλ το οποίο εντάσσεται σε υπό διαμόρφωση ΔΙΚΤΥΟ αντίστοιχων πόρταλς σε αρκετούς δήμους της περιοχής και που μας έκανε την τιμή  να ζητήσει την τεχνοκρατική μας συνδρομή από εδώ, στην BLANK, και το οποίο φιλοδοξεί, αξιοποιώντας ΟΛΑ τα ψηφιακά εργαλεία επικοινωνίας (από blog μέχρι φατσομπούκι και από το πουλί μέχρι ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ανταλλαγής απόψεων) να αναβαθμίσει σημαντικά τον ΔΙΑΛΟΓΟ για ό,τι συμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες και βέβαια να πουλήσει διαφήμιση για να χρηματοδοτηθεί. (η μαμημένη πεθαίνει τελευταία).

Και ήδη από τον μήνα της δοκιμαστικής λειτουργίας φαίνεται να ξεκινά με σημαντική δυναμική. Θα δούμε ...

Πάντως σας προτείνουμε να κάνετε και από εκεί μια ψηφιακή βόλτα αφού σύντομα οι διαχειριστές του θεωρούν ότι θα ... μας περάσουν σε επισκεψιμότητα. Τους το ευχόμαστε (sic) αλλά ... δεν θα είναι εύκολο! Η πρώτη θέση στο Χαλάνδρι είναι καπαρωμένη κατά την ταπεινή μας γνώμη.(lol).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΚΤΥΟ 7! (και αν μας περάσετε εσείς σε επίπεδο Χαλανδρίου ... δεν θα το βάλουμε μαράζι. Αλλά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: http://halandrinet7.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου