Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ


 
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ    ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

            Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες για τη μακροχρόνια προσπάθεια που κατέβαλαν, για την επιμονή και τη θέληση που επέδειξαν προκειμένου να επιτύχουν τους στόχοι τους.
            Ειλικρινά, αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση κάθε φορά που αυτή τη χρονική περίοδο αναρτώνται οι πίνακες των εισακτέων στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς η παιδεία είναι ο χώρος όπου εργάστηκα επί δεκαετίες, δίπλα στους νέους, στηρίζοντάς τους στο επίπονο έργο τους για την κατάκτηση της μόρφωσης και συμμετέχοντας στο μόχθο και τις αγωνίες τους.
            Κατανοώ τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι σας και συμμερίζομαι την αγωνία και την υπομονή όλων εκείνων που στάθηκαν δίπλα σας.
            Για άλλη μια φορά η νεολαία μας έδειξε ότι ξέρει ν’ αγωνίζεται, να διακρίνεται και να πρωτεύει. Πρέπει ακόμα να τονίσω ότι στο δύσκολο δρόμο της γνώσης, που επιλέξατε, πρέπει ν’ αποτελείτε παράδειγμα εργατικότητας, εντιμότητας και ήθους.
            Ωστόσο, θα πρέπει ν’ αναφερθώ και σ’ εκείνους που προσπάθησαν, μόχθησαν και δεν τα κατάφεραν. Θεωρώ δεδομένο ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια και θα επιμείνουν στους στόχους τους.
Εξάλλου, είναι βέβαιο, ότι η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται μόνο από μια εξέταση, όσο σημαντική κι αν είναι. Υπάρχουν πάντα οι ευκαιρίες αρκεί να τις αναζητήσουν και να τις διερευνήσουν μέσα από άλλους δρόμους.
Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή πρόοδο και στους υπόλοιπους  ευόδωση των στόχων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *