Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Κ. Αγγελή, κλείνουν τα δύο ΣΥΓΕΠ στο Νέο Χαλάνδρι και στο Πολύδροσο για να ενισχύσουν οι ΔΥΟ υπαλληλοι - 1 στο καθένα - την λειτουργία των ΚΕΠ (!)

Η πρόταση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση κυρίως από την Λαϊκή Συσπείρωση, την οποία εκπροσωπούσε στη συνεδρίαση ο Πέτρος Αναστασιάδης και του Κώστα Παττακού, που επί θητείας του είχε ξεκινήσει η λειτουργία των ΣΥΓΕΠ.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Και να φαταστείτε ότι ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ - μιλούσαμε χρόνια τώρα για την ανάγκη να γίνουν και άλλα ΣΥΓΕΠ - κυρίως στο Πάτημα - ώστε "να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην γειτονιά τους χωρίς να είναι ανάγκη να κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης και να το επιβαρύνουν με πρόσθετες  μετακινήσεις, κατάληψη θέσεων στάθμευσης,  κλπ" και άλλα τέτοια επιχειρήματα ειδικών στην πολεοδομική επιστήμη και την οργάνωση πόλεων που πλέον είναι ΑΧΡΗΣΤΑ και δεν αξιολογούνται από την διοίκηση περιορισένης ευθύνης. Εδώ έχουμε μόνο ένα δόγμα: ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ - ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου