Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Το επιχειρησιακό σχέδιο ΔΕΝ εγκρίθηκε διότι το θέμα δεν είχε έρθει σωστά προετοιμασμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δεν είχε συνεδριάσει πριν η εκτελεστική επιτροπή του δήμου, όπως προβλέπει ο Καλλικράτης  (τι περίεργο άραγε;).

 Έγινε συζήτηση και ενημέρωση όπου φάνηκαν μερικά ακόμα από τα ωραία στον δήμο μας:

 Από το προηγούμενο υπηρεσιακό, που έγινε πριν 3 χρόνια και κόστισε (η μελέτη του, έτσι, μην μπερδευόσαστε) 250.000 εύρώπουλα, έχει υλοποιηθεί περί το 20-30 % των δράσεων που πρότεινε.

Το νέο επικαιροποιημένο επιχειρησιακό, για το οποίο δαπανήθηκαν ήδη 20.000 ευρώ (ψίχουλα) προτείνει νέες δράσεις "για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ύφεσης και την ενίσχυση των ασθενεστέρων", όπως είπε ο Ανδρέας Νεφελούδης, που εκπονεί την μελέτη. στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για το νέο επιχειρησιακό .... (ναι, ναι, σωστά μαντέψατε) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΟΣ.

Η συζήτηση μονοπωλήθηκε μεταξύ των εισηγητών και της Λούλας Καρατζά, (όπως πάντα) και βέβαια κατέληξε πάλι στο γνωστό συμπέρασμα: ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ...................  ΜΑΣ.

Και για να δείτε την αλήθεια των λεγομένων μας, δείτε την επόμενη ανάρτηση (που δυστυχώς, ελέω blogger θα είναι από πάνω από αυτή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου