Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η "νέα" διοίκηση του δήμου είναι μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Μια διοίκηση περιορισμένης πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΤΩΝ 15000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ.

Η επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς για οικογένειες με εισόδημα 3000 ή 5000 ευρώ, για άνεργες μητέρες ή άνεργους πατέρες μονογονεϊκών οικογενειών, για εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που - υποτίθεται - όπως είπαν ΕΧΘΕΣ - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -οι εισηγητές του - ότι εκπονείται το νέο υπηρεσιακό σχέδιο για να προστατευτούν από την ύφεση (τρομάρα τους), θα αποτελεί ΔΙΑΡΚΕΣ ΟΝΕΙΔΟΣ, μαύρη σελίδα στην διαδρομή του Γιάννη Λαδόπουλου και του Γιώργου Κουράση, αλλά και όσων την ψήφισαν, αν δεν επανεξεταστεί ΑΜΕΣΩΣ.

Είναι προφανές ότι την συγκεκριμένη απόφαση δεν την ψήφισε καμία άλλη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ένταση όμως της αντίδρασης σε αυτή θα ξεχωρίσει πραγματικά την ΗΡΑ από το ΣΤΑΡΙ.
Αντίδραση από παρατάξεις, γυναικείες οργανώσεις, φορείς εργαζομένων, συλλογικότητες, πολίτες που δηλώνουν "κοινωνικά ευαίσθητοι".

Εκτός αν η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, η διοίκηση του δήμου, κατανοήσει γρήγορα το λάθος και το διορθώσει, οπότε εμείς ΠΡΩΤΟΙ θα χειροκροτήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου