Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης"

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr
Οι δηλώσεις Λοβέρδου για τους δημοσίους υπάλληλους δεν ήταν τυχαίες. Είναι, πλέον, πάγια τακτική της κυβέρνησης να επιτίθεται με συστηματική συκοφάντηση, απειλές και εκβιασμούς ενάντια σε όποιον αντιτίθεται κάθε φορά με την πολιτική της, προκειμένου να κάμψει αντιστάσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έτσι, για άλλη μια φορά, προσπαθεί με ψέματα να φέρει σε αντιπαράθεση τους δημόσιους υπαλλήλους με τους ιδιωτικούς και να επαναφέρει το ζήτημα του «ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας – οι δημόσιοι υπάλληλοι». Σταύρωσον αυτούς!
Προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, ο κος Λοβέρδος την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων στην επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, («η χώρα έχει απολύτως ανάγκη τη ριζοσπαστική αναθεώρηση του Συντάγματος για θέματα διοίκησης και δικαιοσύνης», είπε ο υπουργός), επιβεβαιώνει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Μια κυβέρνηση, η οποία εκλαμβάνει το φιλότιμο των Ελλήνων ως αδυναμία. Άνθρωποι που μας διαβεβαίωναν δια στόματος Πρωθυπουργού ότι «υπάρχουν τα λεφτά» και «ένας εργαζόμενος σε κάθε σπίτι», στοχοποιούν εδώ και 2 περίπου χρόνια τους Δημοσίους υπαλλήλους ως τους μεγάλους ενόχους για τη βαθιά κρίση…
Και σε αυτή την…υπερ-προσπάθεια βρίσκει καθημερινά αρκετούς υποστηρικτές. Αυτούς που έχουν πειστεί για την «τεράστια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη των δημοσίων υπαλλήλων από την καθημερινή και υπερβολική «πλύση εγκεφάλου» των «ελεγχόμενων» ΜΜΕ και κυβερνητικών «εκπροσώπων» και άλλους, τύπου Στέφανου «Αλλατίνη» Μάνου, που σε δηλώσεις του στο Ραδιοσταθμό 9 (στις 8-9-2011) πρότεινε απολύσεις στο Δημόσιο…
Αντιθέτως, οι ανεύθυνοι πολιτικοί που έστηναν και φόρτωναν στο κράτος εκατοντάδες άχρηστες υπηρεσίες και οργανισμούς, ενώ, συγχρόνως, υπόσχονταν «επανίδρυση του Κράτους» κ.λπ. και το πλήθος διαφόρων «Δασκαλόπουλων» που ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ (σ)τη χώρα, είναι άμοιροι ευθυνών!
Οι λαϊκισμοί και οι ανευθυνότητες των κυρίων αυτών, παραμένουν ατιμώρητες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση αναγγέλλει σαρωτικά μέτρα, με εργασιακή εφεδρεία στο δημόσιο, απολύσεις, νέες μειώσεις μισθών, κατάργηση εργασιακών συμβάσεων, εξπρές ιδιωτικοποιήσεις και άλλες ΔΙΑΤΑΓΕΣ δανειστών και εκμεταλλευτών της χώρας μας. Συγχρόνως, εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον έλληνα πολίτη, δημοσιοποιώντας ονόματα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που προέρχονται από διαλυμένες δημόσιες επιχειρήσεις και…πεθαμένους!!! Και όλα αυτά…“Για να σώσουμε την πατρίδα”!!! Για την πατρίδα που κινδυνεύει με χρεοκοπία και…γι’ αυτό ευθύνονται οι πολίτες της!!! Μάλιστα, επειδή η χρεοκοπία είναι (ή δεν είναι) προ των πυλών, οι διάφορες «ελίτ» βιάζονται να εξαγοράσουν κάθε δημόσιο αγαθό στις σημερινές τιμές ξεπουλήματος και, παράλληλα, να επιβάλουν «κινεζοποίηση» των εργαζομένων, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία των «επενδυτικών ζωνών» που ετοιμάζουν οι «ελίτ».
Και οι λεηλασίες του λαού συνεχίζονται …Εις το όνομα της πατρίδας, πωλείται η πατρίς..!
πρΟΤΑση, Χαλάνδρι 19-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου