Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν ο Παπακωνσταντινου διόριζε τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ (η ανακοίνωση)

Υπ. Οικονομικών
Πραγματοποιήθηκε η επιλογή των τεσσάρων μελών για το Διοικητικού Συμβούλιο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) από τη Βουλή των Ελλήνων, μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών για τη διαμόρφωση της πρότασής του δημοσιοποίησε προκήρυξη των θέσεων στο διαδίκτυο, στον ελληνικό και ξένο Τύπο και συγκέντρωσε έναν σημαντικό αριθμό υποψηφιοτήτων.
Τα βιογραφικά των υποψηφίων αξιολογήθηκαν αναλυτικά βάσει των κριτηρίων που έθετε ο νόμος. Η πρόταση του Υπουργού Οικονομικών που έγινε δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων, με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων, περιλάμβανε τα εξής μέλη:
- Πρόεδρος: Ανδρέας Γεωργίου (έως τώρα Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, απόφοιτος του Amherst College-ΗΠΑ, Διδάκτορας του Πανεπιστήμιου του Michigan-ΗΠΑ)

- Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Λογοθέτης (Στέλεχος ιδιωτικού τομέα σε θέματα ολικής ποιότητας, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Nottingham - Μ. Βρετανία, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Στατιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Sheffield - Μ. Βρετανία)

- Μέλος: Ζωή Γεωργαντά (Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Leeds - Μ. Βρετανία, Καθηγήτρια Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)

- Μέλος: Ανδρέας Φιλίππου (Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Wisconsin Madison - ΗΠΑ, καθηγητής Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πρώην Υπουργός Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέλος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας)

Τα παραπάνω πρόσωπα χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης και αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για τις κρίσιμες θέσεις των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και θα συνδράμουν ουσιαστικά στο έργο της Αρχής.
30/6/2010
Αυτούς απέλυσαν μονομιάς επειδή δεν "συμμορφώθηκαν" με τις μεθοδεύσεις του Προέδρου για τεχνητή διόγκωση του χρέους.
Κι επιπλέον τους κατηγορούν για ..."συνομωσία" και απειλούν με δίωξη!
(καλύτερα να μπλέξεις με τη Μαφία παρά με τα "παιδιά" του ΔΝΤ)
Η αναλυτική παρουσίαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου