Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΥΛΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ

Μύλος έγινε το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης στην προ ημερησίας συζήτηση.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΦΛΥΑ (διευθυντής της Πλατείας και ΦΑΝΕΡΟΣ συνεργάτης μας, παραγωγός διαφήμισης,  γνωστό τοις πάσοι) Άγγελος Νταβίας, κατήγγειλε ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Θανάσης Μπαλέρμπας «ξέχασε» να καταθέσει προς είσπραξη εγγυητικές επιστολές αξίας 110.000 ευρώ, εταιρίας υπαίθριας διαφήμισης ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31-8-2011 και οι οφειλές της προς την ΦΛΥΑ ΑΕ δεν έχουν τακτοποιηθεί.
Ο Άγγελος Νταβίας προηγουμένως είχε αναφέρει – ως όφειλε – το θέμα τόσο στην διοίκηση της ΦΛΥΑ, όσο και στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ζητώντας την παρέμβασή τους, χωρίς να πάρει καμία απάντηση.
Η μόνη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που έλαβε ΚΑΙ ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο είναι ότι «δεν έχει χαθεί η δυνατότητα να διεκδικηθούν στα δικαστήρια τα χρήματα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ» .
Βέβαια ο κος Μπαλέρμπας, συνεπικουρούμενος από τους Στάθη Ανδρεόπουλο, Κική Γκότση και βέβαια τον Δήμαρχο κο Κουράση ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΦΛΥΑ, δεν παρέλειψε να κάνει επίθεση στην …. BLANK, ισχυριζόμενος ότι «οφείλει 1500 ευρώ εγγυητική επιστολή και δεν την έχει πάει (!!!!)»  και να ομιλήσει για ταύτιση των συμφερόντων «κάποιων» (τον Νταβία μάλλον εννοούσε αλλά δεν είμαστε και σίγουροι LOL) με συμφέροντα «διαφημιστικών εταιριών» - όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό. (Εμείς θα αποδείξουμε με στοιχεία ότι έχουμε ανταποκριθεί στο ακέραιο στις υποχρεώσεις μας μέχρι το τέλος του 2010 και έχουμε δώσει αξιόγραφα που καλύπτουν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ 2013, αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ).
Μάλιστα ο κος Μπαλέρμπας εγκάλεσε τις προηγούμενες διοικήσεις διότι ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΕΧΘΗΣ  - ΛΕΕΙ - ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΤΡΙΠΟΝΤΟ)!
Αποσβολωμένοι παρακολούθησαν τον έντονο διάλογο Νταβία – Μπαλέρμπα οι δημοτικοί σύμβουλοι μέχρι που η κα Καρατζά παρενέβη – όπως πάντα – με τρόπο που ξεκαθάριζε τα πράγματα έτσι που να καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ:
«Δηλαδή είχαμε τα λεφτά στην τσέπη και τα γυρίσαμε πίσω για να τα διεκδικήσουμε νομικά στα δικαστήρια κύριε Μπαλέρμπα;»
Όμως το θέμα δεν τέλειωσε εκεί για τον κο Μπαλέρμπα. Διότι αντί να απολογηθεί βρέθηκε να κάνει και φροντιστήριο στο δημοτικό συμβούλιο (συνήθειες):
«Έκανα το καθήκον μου με τον καλύτερο τρόπο. Έχω κάνει ήδη νομικές ενέργειες, έχω στείλει εξώδικα»
Εκεί πια η κατάσταση έγινε ΡΟΚ! Διότι ο Άγγελος Νταβίας ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που του έστειλε η Νομική Σύμβουλος της εταιρείας Φωτεινή Κεφαλίδου, όπου ΚΑΘΑΡΑ λέει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ»!
Οπότε δέχτηκε την απόλυτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Έφτιαξα μόνος μου το εξώδικο και το έστειλα» είπε ο κος Μπαλέρμπας – οπότε έγινε της Αλεπούς ο θάνατος..
Τα πράγματα «ανέλαβε να διορθώσει ο Πρόεδρος της ΦΛΥΑ Σωτήρης Παρασκευόπουλος o οποίος δεν έμεινε στην τοποθέτηση Μπαλέρμπα που έλεγε ότι όλα τα είχε κάνει καλά αλλά είπε ότι δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ στην οποία βρισκόταν η εγγυητική το είχε ο λογιστής! (ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΗ)!
Το συμβούλιο διακόπηκε μέσα σε ένταση.
Όταν ξανάρχισε το συμβούλιο ο Α.  Νταβίας είχε αποχωρήσει οπότε βρήκε ευκαιρία ο κος Μπαλέρμπας να πάρει τον λόγο, να επαναλάβει την χιλιοειπωμένη κατηγορία ότι ο Νταβίας είναι υπάλληλος διαφημιστικής εταιρίας (φανερός εννοούσε, ενώ θα έπρεπε να ήταν κρυφός) και υπέδειξε στο συμβούλιο να τον καθαιρέσει από το ΔΣ της ΦΛΥΑ προκαλώντας αλγεινή εντύπωση και θύελλα αντιδράσεων.
Η  ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ζήτησε να τον εγκαλέσει ο δήμαρχος στην τάξη:
«Εάν υπάρχει ΝΟΜΙΜΟ επαγγελματικό ασυμβίβαστο βεβαίως και πρέπει να βγει και αυτός και όποιος άλλος από τους συμμετέχοντες στο συμβούλιο της ΦΛΥΑ έχει διαφημιστική εταιρία"
Αλλά
"Ποιος είσαι εσύ και από πού σε φέρανε να κάνεις υποδείξεις στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης ποιον θα έχει στα νομικά πρόσωπα.
Καθόμαστε εδώ και σε ακούμε να μας κάνεις μάθημα, ενώ δεν έκανες σωστά την δουλειά σου.  Εμείς είμαστε αιρετοί.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ και πρέπει να παραιτηθείς ή να σε αντικαταστήσουν»
Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑ για τον άψογο χειρισμό του και τον κο Στάθη Ανδρεόπουλο για την «υπεύθυνη αντιπολίτευση» που κάνει.
Για την επιλογή του Άγγελου Νταβία να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο θετικά τοποθετήθηκε και ο Κώστας Παττακός, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η νομική σύμβουλος της εταιρείας δεν είχε λάβει εντολή για ενέργειες ενώ για «δυσοσμία» που βγαίνει από την ΦΛΥΑ έκανε λόγο ο Σίμος Ρούσσος.
Για απόδοση ευθυνών αν υπάρξει απώλεια εσόδων έκανε λόγο ο Γιάννης Κεχαγιόγλου, ενώ ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του Στάθη Ανδρεόπουλου που επανέλαβε την θέση του για «παράνομες συμβάσεις».
Ακούστε το ηχητικό – δυστυχώς μέχρι την διακοπή - και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου