Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

290 παιδιά στα Βριλήσσια με 31000 κατοίκους (απογραφή 2011), δηλαδή 1 θέση παιδικών σταθμών ανά 106 κατοίκους  - έναντι 450 με πληθυσμό 73000 στο χωριό μας, 1 θέση ανά 162 κατοίκους (!!!!)

ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ - ΑΡΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.


http://www.vrilissia.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=657&Itemid=82

Δυστυχώς στο Χαλάνδρι  - δεν μας φτάνουν οι επιπτώσεις από τις κυβερνητικές - τροϊκανές επιλογές -  έχουμε και έναν δήμο που αντί να στέκεται στο πλάι των δημοτών, της οικογένειας, του χαλανδραίου επαγγελματία, ΟΣΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, έχει εκχωρηθεί η διαχείρηση σε δυνάμεις και συμφέροντα εκτός Χαλανδρίου, ως αντάλλαγμα σε προεκλογικές στηρίξεις.
Ο δήμος, με την μέθοδο των τιμαρίων, έχει μοιραστεί ως λάφυρο, σε 5 κολλητούς και 1-2 βουλευτικά γραφεία. (Ένα δηλαδή αλλά είμαστε κομψοί - lol).

Την πρακτική αυτή πληρώνει η πόλη και εμείς όλοι.

Και όσο και αν προσπαθούν να εμφανίσουν ότι οι επιλογές τους για μειώσεις παροχών είναι μονόδρομος που επιβάλλεται από την ανέχεια σε πόρους και την ύφεση, νομίζω ότι σας  αποδείξαμε ΕΠΑΡΚΩΣ ότι στον ίδιο δύσκολο δρόμο περπατάνε και οι άλλοι δήμαρχοι ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.

Βέβαια δεν τριπλασίασαν τις αμοιβές των προέδρων των νομικών προσώπων αυτοί οι δήμαρχοι, ούτε έφεραν όλα τα στελέχη των φίλων τους πολιτικών από την Αττική και την Κόρινθο να τα ταΐζει το δημοτικό ταμείο για να μπορούν να ετοιμαστούν για τις εκλογές.
Και μας κάνει ήδη εντύπωση η χαλαρή αντίδραση κάποιων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και φορέων (είναι δυνατόν για αυτό το θέμα το αυτοαποκαλούμενο "γυναικείο κίνημα" να μην έχει πει κουβέντα;;; )
Είναι δυνατόν να μην έχει βγάλει μία ανακοίνωση για το θέμα η αξιωματική αντιπολίτευση;;

Είναι δυνατόν να μην τοποθετείται για το θέμα ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός ή ο Χρήστος Καρής που τον εκπροσωπεί στο συμβούλιο των παιδικών σταθμών;;;

Δηλαδή ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; Να κάνει ΠΑΜΠΛΙΙΙΚ ΡΕΛΕΪΤΙΟΝΣ ΜΟΝΟ;

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, αυτό το θυμίζουμε στους παλιούς μας συντρόφους.
Και η εποχή είναι δύσκολη για να κάνουν κάποιοι τους παράγοντες με το "μακρυά από τον κ..... μου και ας ειν' και πέντε πύχες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου