Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Αιδώς αργείοι...



Μπορεί τα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης να μειώθηκαν από 730 πέρυσι σε 403 φέτος.

Μπορεί οι παιδικοί σταθμοί να μειώθηκαν από 8 σε 5.

Μπορεί να εξοβελίστηκαν από τους παιδικούς σταθμούς τα βρέφη ,ακόμη και αυτά που πέρυσι φιλοξενούνταν σε αυτούς με πανθομολογούμενες παιδαγωγικές επιπτώσεις.

Μπορεί τα τροφεία να αυξήθηκαν για όσους τυχερούς κατάφεραν να εντάξουν τα παιδιά τους.

Μπορεί το χρέος του νομικού προσώπου μόνο προς τους προμηθευτές για τα παλαιότερα έτη, να φτάνει τις 360.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εγκριθεί καμία νέα προμήθεια και να κινδυνεύει σοβαρά η σίτιση των παιδιών.

Όμως ο νέος πρόεδρος του νομικού προσώπου κ Λαδόπουλος, διαχρονικός δημοτικός σύμβουλος του κ Κουράση, του κ Ζαφειρόπουλου και παλαιότερα του κ Παττακού , αύξησε την αποζημίωση για τον εαυτό του από τα 850 ευρώ πέρυσι στα 1800 ευρώ φέτος!!!

Αυτό προβλέπει πρόσφατη προκλητική απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου που ελήφθη με τις ψήφους της πλειοψηφίας, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ έκανε την …ρηξικέλευθη πρόταση του απλού διπλασιασμού της αποζημίωσης στα 1600 ευρώ!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της "αντίστασης με τους πολίτες" καταψήφισαν και τις δύο προτάσεις, ενώ ο Σίμος Ρούσσος επανέφερε παλαιότερη πρόταση της παράταξης, που από το 2007 είχε ζητήσει να μην αμοίβονται οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του δήμου, μιας και αυτές θα έπρεπε να αποτελούν θέσεις κοινωνικής προσφοράς και όχι επαγγελματικής αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου