Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΓΕΛΟΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1.    Κύριοι της διοίκησης, αυλικοί και πολιτικό προσωπικό: Είναι ντροπή σας να συνεχίζετε την τακτική να απαντούν στους πολίτες οι υπηρεσιακοί χωρίς καν υπογραφή πολιτικού παράγοντα του δήμου.
        Πρόκειται για μια τακτική που το μόνο που κάνει είναι να δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τον χαρακτηρισμό που σας έχουμε δώσει και που πλέον ακούει κανείς όλο και περισσότερο παντού στο Χαλάνδρι: ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Την αλληλογραφία του δήμου με τους πολίτες οφείλουν να την υπογράφουν οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του δήμου - ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή ο αρμόδιος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - και όχι να κρύβονται αυτοί πίσω από τους εργαζόμενους.
 Αυτό κάνατε με την δημοτική αστυνομία, την τεχνική υπηρεσία, το Αετοπούλειο όταν απαντήσατε στον Ζαχαρόπουλο  και τώρα με την μηχανοργάνωση. Αν είχατε φιλότιμο θα ντρεπόσασταν.
Και βέβαια απορούμε που ο σύλλογος των εργαζομένων δε έχει ακόμα αντιληφθεί ότι αυτή η μεθόδευση είναι ΑΚΡΑΙΑ επικίνδυνη για τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού τους φέρνει σε ακραία, προσωπική σύγκρουση με τους πολίτες μόνο και μόνο για να μην φτάσουν οι ευθύνες στην διοίκηση. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.
2.       Δεν ζήτησα – με την αίτησή μου – να επιληφθείτε για ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ.

Αυτό είναι άλλων υπηρεσιών δουλειά (αστυνομία, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικαιοσύνη).

 Σας ζήτησα να μου απαντήσετε σε ένα απλό ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ SERVER ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  Ή ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ EMAIL με διακομιστή αλληλογραφίας mail.halandri.gr 

Διότι ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και ο υπάλληλος που βάλατε να μου απαντήσει ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προφυλάσσει τους δημότες του Χαλανδρίου από επιθέσεις στην τιμή και την υπόληψή τους μέσα από τον ΔΗΜΟΣΙΟ λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ υπηρεσιακά, άρα είναι πιθανά ελεγχόμενος – αφού εσείς, η διοίκηση περιορισμένης ευθύνης τον βάζετε να καθαρίσει μόνος του και να αναλάβει την ευθύνη της απάντησης.
Δεν μπορεί να είναι ΕΛΕΓΚΤΗΣ και βέβαια δεν μπορεί να ζητάει να επιληφθεί του θέματος.

Αν ήθελε να επιληφθεί του θέματος έπρεπε να είχε κλείσει τους δρόμους για τέτοιες αλητείες ΠΡΙΝ. Τώρα στοιχειώδης ευθιξία λέει ότι τουλάχιστον πρέπει να αυτοεξαιρεθεί από αυτή την υπόθεση αφού αν δεν είναι αυτουργός σε ό,τι έγινε (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ) είναι σίγουρα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και το μόνο που που θα έπρεπε να σκεφτεί για να "επιληφθεί" είναι να απολογηθεί.

3.   Η διατύπωση του υπογράφοντος « … το mail που ισχυρίζεστε ότι σας έστειλαν» είναι προσβλητική εξ ορισμού και αποτελεί από μόνη της ένα νέο μεγάλο θέμα. Υποκρύπτει μια ΕΡΠΟΥΣΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ που λέει στον πολίτη ότι «εγώ ο εξουσίας, σε θεωρώ ψεύτη μέχρι να αποδείξεις ότι δεν είσαι».
4.     Έχω καταγγείλει ότι τα email έχουν υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο. Είναι δυνατόν να μου ζητάει η υπηρεσία που ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ, να ΔΙΑΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ EMAIL;;; Μου θυμίζει γυναίκα που καταγγέλλει βιασμό και την ρωτάνε «μήπως κουνήθηκες;» ή «δείξε στην κάμερα την μελανιά στο αιδοίο σου για να πείσεις ότι όντος σε βίασαν».
ΞΑΝΑΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ:
Από το email apoules@halandri.gr (και όχι μόνο, αλλά σιγά- σιγά θα σας "φτιάξουμε")

διακινήθηκαν emails με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο. Η υπηρεσία

μηχανοργάνωσης του Δήμου έχει την δυνατότητα να δει από ποιον υπολογιστή έγινε η

συγκεκριμένη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ή να αναλάβει την ευθύνη πράξεων ή παραλείψεων. Ας επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου