Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΣΧ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

 
Μεγάλη ανατροπή και νίκη σε ένα αγώνα κλειδί για την πορεία της ομάδας του ΓΣ Χαλανδρίου στο πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ! Η ομάδα μας νίκησε σε ένα ματς θρίλερ τον ΓΣ Κορωπίου με 79-77 εκτός έδρας, παρόλο ότι στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 19 πόντους! Οι παίκτες του Κορωπίου μπήκαν με μεγάλη όρεξη και με 7/7 τρίποντα (τα περισσότερα από τον Δρακόπουλο ) και με τη βοήθεια της διαιτησίας (που ήταν προκλητικά εις βάρος μας σε όλο τον αγώνα) πήραν τη μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας ήσαν περισσότερο προσεκτικοί και με καλύτερη άμυνα μείωσαν τη διαφορά στους 8 πόντους. Ο αγώνας συνεχίστηκε πλέον αμφίρροπος και το τρίτο δεκάλεπτο είχε αυξομειώσεις στο σκορ μεταξύ 3-10 πόντων εις βάρος μας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρόλα τα φάουλ που άρχισαν να βγάζουν έξω βασικούς μας παίκτες (Πετριανίδης, Απέργης - που είχε φορτωθεί με 3 φάουλ από το 15' - Γραμματόπουλος) η ομάδα έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές της και τα ψυχικά αποθέματά της, πέρασε μπροστά στο σκορ 1.48 πριν το τέλος με 78-77 και πήρε τον αγώνα, γεγονός που πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες - προπονητές - φιλάθλους στο τέλος. Απέργης(19π), Εμίρης(25π,3τρ), Γραμματόπουλος(15π,1τρ), Πετριανίδης(4π), Μωραϊτης(2π), Σβορώνος(3π), Γιαννάκης(4π), Παπαδέας(5π,1τρ) οι βασικοί συντελεστές της επιτυχίας, με εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο (Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο). Σημαντική η συνεισφορά των φιλάθλων μας που ακολούθησαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της. Αθλητικές παρουσίες - Βιδάλης από τον χώρο της διατησίας και Παναγιώτης Γιαννάκης (που παρακολουθεί τακτικά πλέον τις επιτυχίες της ομάδας).


Στον επόμενο - προγραμματισμένο - αγώνα της η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μαρκόπουλου εντός έδρας στις 31-10-2011 (21.45).
 
ΣΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Παρόλα αυτά το πρόβλημα με τις ώρες προπόνησης παραμένει για λόγους ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΓΩΙΣΜΩΝ.
 
Ηλία Ντάβαρη πάτα πόδι και δώσε εκείνη την ώρα που μας έλεγες ότι υπάρχει.
 
Οι εγωισμοί και τα βλαχοδημαρχηλίκια δεν έχουν θέση στην κοινωνική δράση.
 
Το "τώρα τα πήρα που μίλησε, και δεν δίνω την ώρα" που μας είπες ότι είπε ο άλλος (ξέρεις εσύ) μπορεί ίσως να λέγεται. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ή ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ.
ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
 
Κάνε αυτό που πρέπει και όλοι θα σε χειροκροτήσουν.
 
Η ομάδα πάει ΑΕΡΑ και είναι κρίμα να την φρενάρει ένας ηλίθιος εξουσιασμός που έτσι και αλλιώς - όπως βλέπετε - ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου