Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

- Έισπράξαμε τα χρήματα των εγγυητικών, όλα καλά είναι πλέον στην ΦΛΥΑ, είπε ο κος Σ. Παρασκευόπουλος στο προχθεσινό συμβούλιο.

- Ας μην ερχόταν εδω ο Νταβίας να κάνει θέμα και να βλέπαμε τι θα είχατε εισπράξει, του βγήκε η Λούλα Καρατζά.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ (?) ΟΛΑ ΚΑΛΑ (?).
Δηλαδή το θέμα τέλειωσε;;; ΟΡΙΣΤΙΚΑ;;;
Ή έχουμε θεματάκια ανοικτά;;

Πάντως - generaly speaking - που λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι, καλή διοίκηση δεν είναι να προλαβαίνεις να το σώνεις (αν το έσωσες, αν σε σώσανε ή αν πήρες απλά παράταση ....) και να σε ξυπνάνε οι άλλοι για να .... ψάξεις να βρεις που είναι το κλειδί της θυρίδας. (κατά τον Πρόεδρο, οχι κατά τον μαλάκα τον Νταβία).

Καλή διοίκηση είναι να διασφαλίζεις την ομαλή ροή των θεμάτων της εταιρίας και να παράγεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ.

Και αυτό που ξέχασε να πει ο πρόεδρος εχθές είναι ότι το θέμα ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2012, οπότε ορίστικε η συζήτηση του θέματος στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Και για να θυμηθούμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ας θυμηθούμε ότι αυτά που γίνονται είχαν προβλεφθεί αλλά κάποιοι - αυτοί που τα είχαν προβλέψει δηλαδή - ήταν ενοχητικοί. Και απομακρύνθηκαν για να μην ενοχλούν.

Είτε από το Οκτώβριο του 2010, είτε από τον Μάρτιο του 2010, είτε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ από την Γενική Συνέλευση της εταιρίας τον Ιούνιο.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/flya_ae/ada/4ΑΣ7ΟΡΦΦ-Β5Ρ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ : Γιατί η ΦΛΥΑ δεν ενημερώνει πια την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τις αποφάσεις της, αφού όλα είναι καλά;;;

Είναι νόμιμον; "Διότι όλα τα κάνει "νόμιμα" η νέα διοίκησις, όχι όπως παλιά"

Σήμερα που μιλάμε η τελευταία ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει ημερομηνία 15-7-2011, δεν έχουν αναρτηθεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ από τον 12ο του 2010, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε http://et.diavgeia.gov.gr/f/flya_ae.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ή ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ LOGIN ;;;;

Και άλλη μια ερώτηση: Στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την ΦΛΥΑ ποιος την εκπροσώπησε; Διότι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν το λέει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου