Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ! ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ!

Επιτέλους ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ σε ανάρτησή μας! (Διότι πλέον αν δεν είχαμε κάνει ένα λάθος σε 2150 αναρτήσεις θα ήταν ύποπτο!)
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής και είναι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ από ό,τι φαίνεται:

Είχαμε καιρό να μιλήσουμε με το Νίκο Πανταζή - για λόγους καθημερινότητας, μην αρχίσουν οι τσουρόμαγκες τα σενάρια - οπότε προχθές βρήκαμε χρόνο και ήπιαμε ένα καφέ και ... μας έπιασε αδιάβαστους:

Στην ανάρτησή μας για το νέο ΔΣ του Αετοπούλειου είχαμε γράψει ότι την παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Νίκου Παντζαζή εκπροσωπεί η Λίτσα Βελούτσου. http://stinplatia.blogspot.com/2011/10/blog-post_7025.html

Όμως δεν είναι έτσι όπως μας διόρθωσε ο Νίκος Πανταζής και τον ευχαριστούμε.

Διότι - παρά τον σεβασμό στο πρόσωπο και την προσφορά στην τοπική κοινωνία - της κας Βελούτσου η παράταξη - δια του εκπροσώπου της κου Λάζαρου Παναγιώτου - πρότεινε την επίσης γνωστή και αξιόλογη συμπολίτισσά μας - κα Ρούλα Σαραντίδου αλλά όμως ο δήμαρχος κος Κουράσης ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ την πρόταση της δημοτικής παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να εκλέξει την κα Βελούτσου, που είχε π΄ροτείνει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, αφήνοντας την παράταξη του κου Πανταζή χωρίς εκπροσώπηση στο ΔΣ του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ!!!

Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΟΧΙΑ σε ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ. Θα προσέχουμε περισσότερο, ώστε η επόμενη αστοχία μας να είναι μετά από 2 χρόνια. (Η πρώτη ήταν μετά από 1,5 χρόνο από την έναρξη του blog και 2150 αναρτήσεις!)

 ΣΥΓΝΩΜΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου