Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΛΕΕΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ....

GAULEITER

GAULEITER

GAULEITER

(Πηγή WIKIPEDIA)

Ο Γκαουλάιτερ (γερμ. Gauleiter) ήταν, επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας (Gau).
Η λέξη παράγεται από το Gau (γερμ. Περιφέρεια, πληθ. Gaue) και το leiter (γερμ. ηγέτης, αρχηγός). Η διοικητική διαίρεση σε Γκάου υπηρχε από την εποχή του Μεσαίωνα στη Γερμανία, αλλά έκτοτε δε χρησιμοποιήθηκε εκ νέου, μέχρι το 1926, οπότε την επανέφερε σε χρήση, με σχετικό νομοθετικό διάταγμα, το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ. Ο διοικητής ενός Γκάου διοριζόταν από το Κόμμα και είχε πολύ μεγάλες αρμοδιότητες στο Γκάου που διοικούσε.

(ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ - ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ - ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ).

Γνωστότερος Γκαουλάιτερ ήταν ο Υπουργός Προπαγάνδας της κυβέρνησης του Χίτλερ, ο Γιόζεφ Γκέμπελς (Joseph Goebbels), ο οποίος ήταν επικεφαλής του Γκάου του Βερολίνου.

Με διάταγμά του, το 1944, απομακρύνθηκαν από το Βερολίνο όλοι οι πολίτες που δεν ήταν απαραίτητοι για τη λειτουργία της κρατικής μηχανής και την άμυνα της πόλης.

(ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ - ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ - ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και άμα δεν μας πιστεύετε ρωτήστε τον Ρόβλια).

Άλλοι Γκαουλάιτερ που έμειναν στην Ιστορία για τη σκληρότητά τους ήταν ο Γιόζεφ Τερμπόβεν (αρχικά Γκαουλάιτερ της Έσσης, μετέπειτα κομισάριος του Ράιχ στη Νορβηγία), ο Έριχ Κοχ (Erich Koch) (Ανατολική Πρωσσία), ο Γιούλιους Στράιχερ (Julius Streicher) (Φρανκονία), ο Φριτς Ζάουκελ (Fritz Sauckel) (Θουριγγία), ο Ρόμπερτ Λέι (Robert Ley) (Νότια Ρηνανία) κτλ.

ΑΡΑ Ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΕΙΝΑΙ Ο LEITER ΤΟΥ GAU ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ GAULEITER! ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου