Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132023926
email: press@halandri.gr


Χαλάνδρι, 2 Νοεμβρίου 2011


       

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 1Ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


          Ο  1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011.  Πλήθος δρομέων κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου δίνοντας μοναδική ζωντάνια στην πόλη. Οι  συμμετοχές ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αφού περισσότερα από 800 άτομα έδωσαν το παρόν. Συγκεκριμένα ανά διαδρομή σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα τερμάτισαν : 127 αθλητές στα 1200μ (παιδιά),  83 αθλητές στα 4 χλμ. και 457 αθλητές στα 10 χλμ.  Παράλληλα υπήρχαν πολλοί αθλητές μικροί και μεγάλοι που πήραν μέρος στις διαδρομές  χωρίς χρονομετρητές και νούμερα, άλλοι για να προπονηθούν άλλοι για να χαρούν την όμορφη Ρεματιά Χαλανδρίου.

          Η δημοτική αρχή, οι παλιοί αθλητές και πρωταθλητές του δήμου, οι εθελοντές καθώς και όλοι όσοι ήρθαν είτε να αγωνιστούν είτε να παρακολουθήσουν τους αγωνιζόμενους συνέβαλαν στο να γίνει μια πραγματική γιορτή για τη πόλη του Χαλανδρίου.  Ουσιαστική ήταν φυσικά και η συμβολή των χορηγών που ήταν οι εταιρίες Chiquita και Wind και o χορηγός επικοινωνίας ο SKAI 100.3. 

          Η μεγάλη συμμετοχή, το πολύ όμορφο κλίμα, η απήχηση στον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και η πολύ όμορφη διαδρομή γύρω από τη ρεματιά του Χαλανδρίου καθιστούν τη διοργάνωση ίσως το γεγονός της χρονιάς για το Χαλάνδρι. 

          Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτός εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αθλητισμός & Περιβάλλον της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης  της ΕΟΕ, με αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθούν έργα ανάδειξης και προστασίας της ρεματιάς του Χαλανδρίου.

          ΟΔήμος Χαλανδρίου θεωρεί χρέος να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες,  τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν και δίνουμε το ραντεβού μας για τον  2ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

                                                                                     

                                                                             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου