Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ BILD ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Προσωπικώς δεν με απασχολεί η γνώμη τους.
Άλλωστε όταν λέμε ότι δεν γουστάρουμε να ανακατεύονται "στας εσωτερικάς μας υποθέσεις" εμείς τουλάχιστον δεν το συνοδεύουμε με το "... αν δεν μας βολεύει".

Το εννοούμε ΓΕΝΙΚΩΣ!

Όσο για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση εμένα προσωπικά μου αρέσει.

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ και εσείς να σκάσετε!

Ναι, ΑΜΕ! Γιατί δηλαδή;
Είναι πιο δεξιοί δηλαδή από τους άλλους, τους ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ; Σιγά μην τους χαλάσει το σοσιαλιστικό τους image!

Και ξεκαθάρισε η ήρα από το στάρι, για να μην μας το παίζουν και καλά οι του Καρατζαφέρη.

Και θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ με τον Άδωνη υπουργό και θα σκάσουν και οι Γάλλοι Σοσιαλιστές που αυτοί δεν έχουνε υπουργίνα σαν την Ευγενία!

Άσε που θα τρελάνω στην πλάκα κάτι φίλους "αντιμνημονιακούς" -  ακόμα και πρώην ΠΑΣΟΚους - εδώ στο Χαλάνδρι, που μου έλεγαν ότι το ΛΑΟΣ είναι το άρμα για τον αντιμνημονιακό αγώνα και ότι "η αριστερά είναι μέρος του συστήματος (που είναι αλλά αυτό είναι άλλο καλαμπούρι) και το ΛΑΟΣ είναι συνεπής δύναμη αλλαγής" (τρία πουλάκια κάθονταν ...)

Και βέβαια θέλω να δω και πώς θα σώσει ο Καστανίδης την "κεντροαριστερά" ψηφίζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Άδωνη και του Βορίδη.

Όχι δηλαδή θα έχει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αυτό.
Δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα η επιστήμη. Είναι σε ερευνητικό στάδιο από τον Καστανίδη που προσφάτως επίταξε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

ΑΑΑΑΑΑ! Όλα και όλα! Εγώ γουστάρω την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ για να έχω να γράφω μαλακίες να περνάει η ώρα.

Αλλά οι Γάλλοι και οι Γερμανοί να κάτσουν στα αυγά τους. Μόνο εμείς θα κοροϊδεύουμε την ελληνική κυβέρνηση. Δική μας είναι, ό,τι θέλουμε την κάνουμε.

Που θα μου πει εμένα η Bild! Λες και είμαι μαλάκας εγώ να βρίζω μόνος μου! Θέλω και βοήθεια από το εξωτερικό ..............

Καλή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου