Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Aν ένα πιθανό ΟΧΙ συντάραξε τη Γη, ένα σίγουρο ΟΧΙ τι δύναμη θα μας έδινε !!!

 Η "δημοκρατική" ευρώπη ξεγυμνώνεται! ΤΡΡΡΡΡΟΜΑΖΕΙ όταν υπάρχει πιθανότητα να εκφράσουν οι λαοί της γνώμη τους για το μέλλον που θέλουν, με όποιο τρόπο και αφορμή γίνεται αυτό (να θυμηθούμε πόσα εθνικά δημοψηφίσματα βγήγκαν ανάποδα, στην Δανία, στη Γαλλία το '92 για το Μάαστριχτ και το 2005 για τη Συνταγματική ολοκlήρωση κaι πρόσφατα το 92% ΟΧΙ της Ισλανδίας στους εκβιασμούς και τις πιέσεις εισόδου στην ΕΕ).
Θέλουν να υποδείξουν ακόμη και το ερώτημα που θα υποβληθεί στο δημοψήφισμα (τι κρίμα, ακόμη δενkμπορούν να καθορίσουν και το αποτέλεσμα, για να μην χρειάζεται να τρέχουμε...) θέλουν να καθορίσουν ποιοί και πως θα κυβερνούν στις "ευρωπαικές νομαρχίες"...
Εκβιάζουν χυδαία και ωμά με οικονομική και εθνική ισοπέδωση, όποιον τολμά να μην θέλει να μπει -από τώρα- στο στενό φέρετρο που του έχουν ετοιμάσει. Αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για την γεωπολιτική θέση της χώρας μας. Δηλαδή;.....
Αυτοί που θέλουν να μας 'ασιατοποιήσουν' μας απειλούν ότι με έξεοδο από την... ευρώπη!
Ξέρουν ότι σε μια κλωστή κρέμονται όλα! Όταν ένα πειραματόζωο ανοίξει το κλουβί που το έκλεισαν, 'ναρκώνοντάς' το με απειλές και φοβίες, ξέρουν ότι και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν!
Ξέρουν ότι και άλλοι καταπιεσμένοι λαοί και υποχείρια 'χρεών' θα αντιδράσουν και τότε πάει...!!!
Και οι υπό "Ασιατοποίηση" χώρες στην ευρώπη είναι πολλές! Σε συνδυασμό με τους υπό "ασιατοποίηση" πολίτες των ηγέτιδων χωρών θα σαρώσουν τα πάντα στο φρικτό οικοδόμημα που θέλουν να στήσουν.
Θα αποδομηθεί όχι η ευρώπη, αλλά η στημένη νεοφιλελεύθερη γερμανική ευρώπη!
ΤΡΡΡΟΜΟΣ για αυτούς! ΕΛΠΙΔΑ για μας!
Ποιός θέλει τέτοια 'δημοκρατία'; Ποιός θέλει να ζει εθελόδουλος; Ποιός θέλει να μην μπορεί να πει ΟΧΙ;
Ας κρατησουν για αυτούς αυτή τη ΧΟΥΝΤΙΚΗ ευρώπη που διολισθαίνει ραγδαία στο φασισμό.
(έτσι κι αλλιώς -κι αυτοί ξέρουν- ότι αν φύγουμε μετρημένες θα είναι οι μέρες της ευρωζώνης...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου