Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ : ΟΜΟΦΩΝΑ - ΟΛΟΙ (δείτε σε λίγο και την απόφαση) κι όμως οι δικηγόροι του δήμου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, πάνε στα δικαστήρια και είτε σιωπούν, είτε λένε ότι "το θέμα είναι απλά νομικό" είτε αρνούνται ότι ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ, μη εφαρμόζοντας την απόφαση του Δ.Σ. - όπως μας ενημέρωσαν από την επιτροπή).


Την Τετάρτη ήταν η σειρά των παιδικών σταθμών. 13 εργαζόμενοι λιγότεροι! Και ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος του δήμου, που είχε υποχρέωση να δηλώσει την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, παραβρέθηκε χωρίς καν να πάρει τον λόγο.

Την ίδια ώρα βέβαια - ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ -  που εκπρόσωπος της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης του ΜΠΑΤΣΟΚ,  Πράσσος ζητά στο Δ.Σ. του νομικού προσώπου να απομακρυνθούν οι "ακριβές" μαγείρισσες και να σιτίζονται τα παιδιά με catering. (αν αυτό δεν είναι "πλάτες" στις απολύσεις , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ).

Η επιτροπή των συμβασιούχων έχει ζητήσει εδώ και 5 μήνες συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση που όμως δεν τους δέχεται!

Άσχετα με την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας για την ουσία του θέματος,  αυτό ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΚΑΙ ΕΛΗΦΘΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

Και η πρακτική άλλα ψηφίζουμε και λέμε δημόσια, άλλα κάνουμε από πίσω, είναι ή όχι ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ;;;;











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου