Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

«Το χαράτσι είναι παράνομο και πρέπει να καταργηθεί» δήλωσε το πρωί η Αλέκα Παπαρήγα, που επισκέφθηκε το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος στο Χολαργό. «Αναμφισβήτητα το πρόβλημα αφορά ολόκληρο τον ελληνικό λαό και δεν θα πω για αλληλεγγύη, είναι και δικό μας πρόβλημα, πρόβλημα όλων. Καμία εφησύχαση, καμία επανάπαυση μπροστά στο κάλεσμα της κυβέρνησης να ανασταλούν για λίγες μέρες οι διακοπές ρεύματος. Θα κάνουν κάποιον υποκριτικό ελιγμό για τα μάτια του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά η ΓΓ του ΚΚΕ.





«Η πρώτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το χαράτσι»
Να καταργηθεί το «παράνομο, αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό», όπως το χαρακτήρισε, χαράτσι της ΔΕΗ, ζήτησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκ τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ που έχουν καταλάβει το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην απόφαση της επιχείρησης να αναστείλει- προσωρινά- τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, μίλησε για την........
πρώτη υποχώρηση της κυβέρνησης κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος και ζήτησε από τους πολίτες να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την αντιλαϊκή της πολιτική ισοπεδώνει την κοινωνία.






Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσις στον Χολαργό. Η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο.



Και η Λούλα Καρατζά, από το πρωί στην περιφρούρηση της κατάληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου