Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

10% προμήθεια για τον Εμπορικό Σύλλογο.Τα Αργύρια της ντροπής

 
Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου ''Φλυα''
Παγοδρόμιο πάνω στο Μνημείο Πρόεδρος : Γιώργος Ασημακόπουλος

Γενικός Γραμματέας : Βασίλης Σταύρου

Ταμίας : Γιώργος Χέλμης

Αντιπρόεδρος : Νίκος Πράσσος

Μέλη : Γιώργος Θεοδώρου

Κώστας Αγγελής

Μαρία Σταμάτη

Πολλά ακούσθηκαν και γραφτήκαν στα μπλοκ και δεν θα μπορούσε μια παρόμοια απόφαση να περάσει χωρίς συζήτηση και μάλιστα έντονη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πέρα από την προσβολή του Μνημείου που δικαιολογεί μέχρι Μήνυση για προσβολή Μνημείου ,πέρα από το αισθητικό κομμάτι που σε πληγώνει με τη τσαπατσουλιά και την βρωμιά, πέρα από το εισιτήριο των (5) Ευρώ που αποδεικνύει την οικονομική σκοπιμότητα των εκδηλώσεων, υπάρχουν δύο ακόμη σοβαροί λόγοι να διαφωνείς με την Διοίκηση του Δήμου.

Ο πρώτος αφορά την εκχώρηση Δημόσιας Εξουσίας σε ένα Σύλλογο
και ο δεύτερος την συνολική κατάληψη της Πλατείας.
Άλλο συνεργασία με ένα τοπικό φορέα και άλλο εκχώρηση για εκμετάλλευση

Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε: Η Διοίκηση του Δήμου και η Μείζων αντιπολίτευση ευθύνονται για το ξεπούλημα της Πλατείας και την ντροπή του παγοδρόμιου πάνω στα ιερά και Όσια.

Ευθύνονται διπλά γιατί εκτός της απόφασης εκχώρησης θα μπορούσαν σαν μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου να αποτρέψουν την ζημία. Διαβάστε στην σύνθεση του Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γραμματέας είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης Σταύρου Βασίλης ο οποίος προς τιμήν του παραδέχθηκε το λάθος και ζήτησε την απομάκρυνση του παγοδρόμιου, Μέλοι είναι ο κ.Θεοδώρου που είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ.Αγγελής αντιδήμαρχος της Διοίκησης και ο κ.Πράσσος εκπρόσωπος της Μείζονος αντιπολίτευσης που συμπλέει σε όλα με τον Δήμαρχο.

Ακόμη και αν δεχθούμε ότι εγινε λάθος από την Διοίκηση τι κάνανε όλοι αυτοί σαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου να περιορίσουν τα αποτελέσματα αυτού του λάθους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου