Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΪΛΑΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΚΟΛΟΥΘΥΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
ΕΙΔΗΣΗ 1:
Η καταπελτική για 3 θέματα - Πλατεία, Αετοπούλειο, Εργαζόμενοι - Μπαμπανιώτης - εισαγωγική τοποθέτηση τη Λούλας Καρατζά.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

ΕΙΔΗΣΗ 2:

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ του Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου και Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ από τα ¨δρώμενα της πλατείας .
"Με λένε εθνικιστή" είπε ο Βασίλης Σταύρου "... αλλά θέλω να εκφράσω την διαφωνία μου σε αυτό που έγινε γνωρίζοντας ότι θα κατηγορηθώ. Στο μνημείο τιμάμε ΟΛΟΙ ακόμα και κοντινούς συγγενείς μας ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ που χάθηκαν το 40, το '22.΄"

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ σπάζοντας τον κώδικα σιωπής που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Υπάρχουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ,   από όλες τις πλευρές του παραδοσιακού πολιτικού φάσματος που όλο και περισσότερο γίνεται ΚΟΥΡΕΛΙ!

Στα ηχητικά που επεξεργαζόμαστε θα ακούσετε την ΕΝΩΤΙΚΗ τοποθέτηση του Βασίλη Σταύρου.

ΕΙΔΗΣΗ 3:

Η καθυστερημένη έλευση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σ. Ανδρεόπουλου (ώστε να μην τοποθετηθεί για το θέμα της Πλατείας στην πρό ημερησίας;;;;).
Την "διαφοροποίηση" του συνδυασμού του εξέφρασαν ΟΛΟΙ οι άλλο σύμβουλοι (Κεχαγιόγλου, Μιχαήλ, Γκότση, Πετρόπουλος τοποθετήθηκαν).

Γιάννης Κεχαγιόγλου: Δίπλα στο παγοδρόμιο βάλτε και 2 καζάνια φασολάδα!

Σταμάτης Πετρόπουλος και Μαρία Μιχαήλ: Ψηφίσαμε επειδή δεν θα πλήρωνε ο δήμος για εκδηλώσεις. Δεν καταλάβαμε ότι θα πληρώνουν οι δημότες.

ΕΙΔΗΣΗ 4:

"Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΑ ΠΑΙΖΕΙ" Σίμος Ρούσσος.
Η τοποθέτησή του είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, ήταν τεκμηριωμένη ΑΡΙΣΤΑ .


ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ - ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ:

1.
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  Ή ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ή ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" δεν μπορούμε να καταλάβουμε ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ;;; Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται - τέτοιες ώρες - να χάνεται ο στόχος με ανούσιες αντιπαραθέσεις ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ το τι συνέβει με όλο αυτό το θέμα.

2.
ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ... ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Λες και ζήτησε χάρη ο Σίμο΄ς.

ΕΙΔΗΣΗ 4:
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΣ

ΕΙΔΗΣΗ 5:

Η απόπειρα του Γιώργου Ασημακόπουλου και του αντιδημάρχου Κώστα Αγγελή να ... πουν κάτι. Ακούστε και αν καταλάβει κανείς σας κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ που εμείς δεν καταλάβαμε παρακαλούμε να μας το υποδείξει.

Δεν θα τους πυροβολήσουμε - πολύ - γιατί είναι φρέσκοι στο κουρμπέτι. ΑΛΛΑ:

1. Το "μακάρι στην πλατεία να μην υπήρχε ούτε ηρώο, ούτε εκκλησία" ήταν ΚΟΤΡΩΝΑ!

2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΜΜΟΠΟΥΛΟΥ:
Ο κος Αγγελής είπε ότι "Είναι ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά τ΄΄ωρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί διότι δεν αντέχει το δύκτιο της ΔΕΗ τα φορτία εκεί".

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕ το μέσο κοινωνικό αίσθημα.

Άλλη μια απόδειξη ότι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ είναι ΚΛΟ ΠΡΑΓΜΑ και όσοι τον αποφεύγουν για να κάνουν το δικό τους ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ!

ΕΙΔΗΣΗ 6:

Η ομιλία - απάντηση  του Δημάρχου.  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πάντως εν μέσω διαφόρων παραδέχτηκε ότι΄"έγιναν λάθη" αποδεχόμενος την κριτική Κρανίδη για έλλειψη "κανονισμού χρήσης της πλατειας" και αποδέχτηκε την πρόταση Ρούσσου για ψηφοφορία ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

ZIG!
HEIL!

ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΝ:

Ακούστε την Καρατζά και την απάντηση της Τζίνας Πούλου στα ηχητικά - διότι η συζήτησις διεξήχθη εν μέσω παγοδρομιών - και θα τα πούμε αναλυτικά. Διότι το θέμα έχει βάθος αμέτρητον.

Η ΑΚΟΜΨΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ

ο θέμα έθεσαν η Λούλα Καρατζά και ο Κώστας Παττακός

ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΑΪΛΑΙΤΣ:

Μαρία Μιχαήλ: "Ναι αλλά ο Ζαφειρόπουλος του είχε βάλει 10!"
Κική Γκότση: "ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!"

ΠΛΑΤΕΙΑ1: μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!

ΠΛΑΤΕΙΑ 2: Μαρία Ασπρογέρακα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αποσύρθηκαν όλα τα θέματα για τα δημοτικά τέλη. Το γιατί;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! "Μπήκαν τα θέματα στο συμβούλιο εκ παραδρομής της υπηρεσίας" (????)
(εμείς νομίζαμε ότι τα θέματα τα βάζουν στα συμβούλια τα ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ.΄)

Ακολουθεί ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ αλλά ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου