Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΞΑΦΝΙΚΟ: ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ "ΡΕΜΑΤΙΑ" ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ!


Το in.gr - του ΔΟΛ - αναφέρεται στο τραγικό γεγονός:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231143278

Ένας από τους πιο ικανούς και αγαπητούς συναδέλφους δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Χαραλάμπους, δημοσιογράφος και υπεύθυνος του ελεύθερου ρεπορτάζ στο «Βήμα», «έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγες ημέρες προτού συμπληρώσει τα 36 χρόνια του... Αιτία του θανάτου, ανακοπή καρδιάς, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, τον βρήκε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους εργαζόταν στο «Βήμα» τα τελευταία δέκα χρόνια. Υπήρξε συντάκτης του «ΒΗΜagazino» και των ενθέτων περιοδικών και πριν από δύο χρόνια ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ του «Βήματος» και του «Βήματος της Κυριακής». Δεν είχε εκδηλώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας...

Αγαπούσε ιδιαίτερα την Ικαρία, όπου περνούσε τις εβδομάδες της άδειάς του. Είχε μεγάλη αδυναμία στα τετράποδα και συγκάτοικους του ήταν η Eλλη, ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ...

«Το Βήμα», το in.gr και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εκφράζουν στους οικείους του Δημήτρη θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *