Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

1. Dart Game (τα γνωστά βελάκια για όσους δεν έχουν την ανάλογη βρετανική παιδεία με τα στελέχη που ομιλούν δια το FOOD COST).
Οι στόχοι μπορούν να στερεωθούν ΑΝΕΤΑ στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και μάλιστα για περισσότερο FUN προτείνουμε να έχουν φόντο στην πικακίδα - στόχο,  την φωτό του  Άρη, του Ζέρβα και της Γέφυρα του Γοργοποτάμου.
Προτεινόμενο Βραβείο για το νικητή: Γούρι για το 2012! ΜΙΑ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ με θαλασσιές χάντρες για το μάτι και χαραγμενο το 2012 από την μία πλευρά και το 1941 από την άλλη.

Ορίστε! Μια χαρά βάση για τον στόχο! Πώς δεν το σκεφτήκανε;;;;

2. GRAFFITTI στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη με βραβείο για τον καλύτερο χρωματισμό της περικεφαλαίας του αρχιστράτηγου, μια χρυσή ημισέληνο.

 


3.Σκοποβολή με Αεροβόλο Περίστροφο, στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ  για τα παιδιά του  Συνοικισμού.
Απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες από την καθηγήτρια, συγγραφέα - ιστορικό κα Ρεπούση. Το βραβείο; Παιδικά σωσσίβια για να γλυτώνεις αν πέσεις στην θάλασσα λόγω συνωστισμού.


4. Παραχώρηση του προαυλίου της παλιάς Μαρμαριώτισσας για διοργάνωση Γερμανικού BBQ με μπύρες και λουκάνικα. (Bier und Wurst Fest). Την εκδήλωση να χαιρετήσει ο Χορστ Ράιχενμπαχ.
Γ


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ:

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΟΊΗΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ PAINTBALL (είναι αυτό το παιχνίδι που παίζεις πόλεμο με φυσίγγια χρώματος που άμα σε λερώσουν είσαι νεκρός).



Μιλάμε τώρα για φοβερό χώρο για PAINTBALL.
 Έχει κρυψώνες (μνήματα, οστεοφυλάκια, κυπαρίσσια...)  έχει διαδρόμους, κυλικείο για καμιά πορτοκαλάδα άμα ιδρώσεις) ....

ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!  ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ.


ΧΑΙΡΕΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου