Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ INTERNET!

Μαζεύουμε ειδήσεις για την άλλη εβδομάδα διότι παραμονές Χριστουγέννων δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε κανένα.

Γι' αυτό σας δίνουμε τρεις ευχάριστες ειδήσεις μόνο, σε τίτλους και θα τα πούμε από βδομάδα:

ΕΙΔΗΣΗ 1:

Η Τζίνα Πούλου - πρόεδρος του Αετοπουλείου ΑΠΕΣΥΡΕ τα ΜΑΪΜΟΥΔΟΤΙΜΟΛΟΓΙΑ - έφερε το θέμα στο Δ.Σ. και πάρθηκε σχετική απόφαση. "Ελπίζω ότι η ΕΔΕ θα βρει αν υπάρχει ανάθεση της εργασίας και ποιος την έκανε" μας είπε τηλεφωνικά η Τζίνα Πούλου. "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ" συνέχισε με απόλυτο  και ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΟ στην φωνή της (πιστέψτε μας καταλαβαίνουμε ΠΟΛΛΑ από τον τόνο της φωνής).

ΕΙΔΗΣΗ 2:

 ΑΘΩΩΘΗΚΕ η - συνταξιούχος πλέον - υπάλληλος του δήμου -  Γ. Πολυδώρου από τον πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί  για να λογοδοτήσει ως υπεύθυνη για το θέμα του έργου των τσιγγάνων. Η απόπειρα να μεταφερθούν ΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στην υπηρεσία για το θέμα της γνησιότητας ή μη της υπογραφής Βάσιου στην παραλαβή του έργου δεν πέρασε (και πώς θα μπορούσε άλλωστε).

ΕΙΔΗΣΗ 3:

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - έχουμε χάσει το μέτρημα - ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ Η ΦΛΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΟΕ, και δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Τα βιβλία βρέθηκαν εντάξει, σφραγίστηκαν από τους ελεγκτές και ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Το ΣΔΟΕ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ελέγχει όμως το θέμα της καταβολής των δημοτικών τελών στον δήμο Χαλανδρίου.
ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!
Και πολύ γουστάρουμε που γίνεται αυτός ο έλεγχος.
Άντε για να ξεμπερδευτούν οι πούστηδες από τα παλληκάρια!
Μια συμβουλή μας προς τους ελεγκτές μόνο: Υπάρχουν και διαφημιστικές συμβάσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑ αλλά με άλλα νομικά πρόσωπα.
 Να τις ελέγξετε και αυτές! Για να δούμε πόσο νοίκιαζε την διαφήμιση η ΦΛΥΑ και πόσο π.χ. ο ΟΝΑ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!

Σας το έχουμε ξαναγράψει και σας το ξαναλέμε ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟ: Μέχρι το 2010 (που γνωρίζουμε τα διαχειριστικά - γιατί μετά φάγαμε ban) η ΦΛΥΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

Άλλωστε αυτό το έχουν πιστοποιήσει 2 έλεγχοι του σώματος ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και 3 ή 4 ούτε θυμάμαι, έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *