Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΝΙΓΜΑ ΒΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2007!

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Π. Βάσιος, με αινιγματική του επιστολή προς το Δ.Σ., δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το έργο του καθαρισμού του καταυλισμού των τσιγγάνων που έγινε το 2007, όταν ήταν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ στην διοίκηση Ζαφειρόπουλου.

Το έργο τότε εκτελέστηκε υπό την επίβλεψη του - τότε - αντιδημάρχου Τ.Υ. Βαγγέλη Λέκκα και παρελήφθη από επιτροπή στην οποία φαίνεται ως επικεφαλής ο ίδιος ο κος Βάσιος.

Το θέμα έχει θέσει κατ' επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον τύπο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης  Στάθης Ανδρεόπουλος, άλλωστε ήταν το θέμα αιχμής στην αντιπολιτευτική του τακτική και η απάντηση που δεχόταν πάντα από την διοίκηση του δήμου είναι ότι τα εντάλματα ελέγχθηκαν τόσο από τον επίτροπο - αφού εξωφλήθηκαν εδώ και καιρό - όσο και από τα αρμόδια όργανα της περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος κος Κουράσης διέταξε ήδη Ε.Δ.Ε., όπως μας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Θεοδώρου, ο οποίος όμως αρνήθηκε να μας κοινοποιήσει την επιστολή πριν διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

(Τώρα χωρίς να ανακοινωθεί το θέμα, πώς ανακοινώνεται ότι διετάχθη ΕΔΕ,  δεν το καταλαβαίνουμε αλλά, απειρία είναι συγχωρείται).

Μένει πάντως να απαντηθούν σειρά κρίσιμων ερωτημάτων:

Πώς δεν έχει σχέση ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας με ένα έργο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ του καταυλισμού;

Πώς δεν έχει σχέση η επιτροπή παραλαβής του έργου για το έργο, αφού υπογράφει την ολοκλήρωση των εργασιών και την καλή τους εκτέλεση;

 Μήπως ο κος Βάσιος αμφισβητεί την ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ της υπογραφής του στην παραλαβή του έργου; ΧΟΝΤΡΟ αν είναι έτσι αφού υπονοεί πλαστογραφία.
 Αλλά πάλι και έτσι να είναι, γιατί το κάνει σήμερα και δεν προστάτεψε τα συμφέροντα του δήμου ΠΡΙΝ πληρωθούν τα εντάλματα;;;
Δεν ήξερε; Αντιδήμαρχος ήταν! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!

Ο κος Κουράσης γιατί έσπευσε να ανακοινώσει ΕΔΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ;
Τι θα ερευνήσει η ΕΔΕ τουλάχιστον μέχρι να δημοσιοποιηθεί η επιστολή και άρα το ΘΕΜΑ της ΕΔΕ;
(Και μετά το ίδιο είναι αλλά αναφερόμαστε στο τυπικό ...)

Όλα αυτά μυρίζουν επικοινωνιακά τρυκ με στόχο να κερδηθεί χρόνος και να αποπροσανατολιστούν όσοι ζητούν από την διοίκηση να δώσει λύσεις σε ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΥΠΑΡΚΤΑ προβλήματα της πόλης.

Είναι σαν τις "εξεταστικές" της βουλής. ΠΟΛΥ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ αλλά και καλά το παίζουμε κάθαρση! 

Θέλουμε να διευκρινήσουμε ότι σχετικά με την ουσία του θέματος - πώς έγινε, αν έγινε, αν υπερτιμολογήθηκε το έργο -  δεν έχουμε άποψη γιατί δεν έχουμε γνώση.

Πάντως τέτοιες ενέργειες - σαν αυτή του κου Βάσιου - έχουν αξία ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ το γάλα, όχι λίγο πριν τον χρόνο παραγραφής των - όποιων - αδικημάτων.

Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έχει να μας δείξει ότι με κάποιο τρόπο, τότε που ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητας είχε υποδείξει κάποιο πρόβλημα στο έργο.
Μία δήλωση, ένα έγγραφο, καμία τοποθέτηση στο Δ.Σ., κάτιτις τέλος πάντων ...

Όπως ενδιαφέρον έχει να μάθουμε αν είχε πλήρη άγνοια για όλα τα θέματα που αφορούν το έργο, ο τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο συζητήθηκε το θέμα αρκετές φορές από το 2007 ύστερα από ερωτήματα του Στάθη Ανδρεόπουλου υπό την προεδρία του.

Βέβαια πιο ενδιαφέρον θα είχε να ασχοληθεί η διοίκηση να αναλάβει καμιά πρωτοβουλία για τους δοκιμαζόμενους από την κρίση συνδημότες μας,  αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα.

ΥΓ. Τον κο Βάσιο δεν τον αναζητήσαμε, διότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι επέλεξε να ενημερώσει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μόνο μία  τοπική εφημερίδα - ξέρουμε σε ποια έχει στείλει ήδη την επιστολή του - αγνοώντας τους αναγνώστες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ. Αν θελήσει να δημοσιοποιήσουμε απόψεις του βέβαια είμαστε ανοικτοί.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ - ΣΩΣΤΑ - ΣΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!

fimotro: ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓ...: "ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTROΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ!Σχετικά με το νεκρό άστεγο στην Αθήνα, όλα δείχνουν ότι ο αντιδήμαρχος Τάσος Αβρ..."

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *