Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

  

Ημερομηνία: 13/04/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» είχε ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών για τον περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων κ. Βασίλειος Θεοδώρου, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες της Κίνησης, εν όψει του επερχόμενου νομοσχεδίου για τα Τυχερά Παιχνίδια. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Γιάννης Δημαράς δήλωσε: «Οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από “τζογαδόρους” πολιτικούς που ποντάρουν εντός και εκτός της χώρας μας. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από κυβέρνηση».


Α! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒας ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ - ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ!


ΚΟΒ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ!


Γείτονες Κάτω Χαλανδραίοι, καλά διαβάσατε!

Την πλατεία Χίου τη διεκδικούν κληρονόμοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει μεταφορά συντελεστή από το ΥΠΕΧΩΔΕ η οποία όμως δεν έχει υλοποιηθεί και ζητούν από το δήμο να τους την αφήσει ελεύθερη!

Όμως εμείς, οι εργαζόμενοι και μικρομαγαζάτορες έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε χρόνια τώρα χωρίς να μας εξασφαλίζουν ούτε τα στοιχειώδη για να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Αντίθετα οι πολυεθνικές και οι τράπεζες φοροαπαλλάσσονται και επιδοτούνται.

Οι κυβερνήσεις με τη βοήθεια των εκλεκτών τους δημάρχων εισπράττουν πολλά από μας και ετοιμάζονται για περισσότερα. Πληρώνουμε φόρο εισοδήματος άδικα αφού το μεγάλο κεφάλαιο με τα υπερκέρδη απαλλάσσεται στην ουσία και μετά έρχεται ο δήμος και μας ξαναφορολογεί. Από τα χρήματα που μαζεύει ο δήμος Χαλανδρίου κάθε χρόνο μόνο το 30% δίνει το κράτος (και αυτά εμείς τα έχουμε δώσει) και 70% ο δήμος τα εισπράττει πάλι από μας (τέλη καθαριότητας, φωτισμού, τροφεία παιδικών σταθμών, νεκροταφείο και άλλες 15 φορολογίες περίπου) και το αποτέλεσμα;

Βρώμικοι και μισοχαλασμένοι δρόμοι, απουσία ελεύθερων χώρων, μόνο ένας βρεφονηπιακός σταθμός με 120 θέσεις για 30.000 κατοίκους, υποτυπώδης συγκοινωνία.

Εφτιαξαν τον Καλλικράτη δήθεν για να γίνουν οι δήμοι μεγάλοι και ισχυροί και τώρα οι ισχυροί συνενώνουν τα σχολεία (4ο με 8ο) γιατί δεν έχουν λεφτά να τα συντηρήσουν.


ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

 
Υλοποιείται το πρόγραμμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ σήμερα και της ΝΔ χθες, που για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, των πολυεθνικών προσπαθούν να βάλουν λουκέτο στα μικρομάγαζα, και να αναγκάσουν τους εργαζόμενους να μάθουν να ζουν με ψίχουλα. Οι υποτακτικοί τους δήμαρχοι έχουν αναλάβει να μας «κουμαντάρουν» ώστε να πληρώνουμε και να μην μιλάμε. Να μην ζητάμε τίποτα.

Γείτονες,

Εχουμε τη δύναμη όταν όλοι μαζί αντιδράσουμε.
Να δηλώσουμε στο Δήμαρχο και το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι:

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ


ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ


ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που υποστηρίζει το ΚΚΕ, Καρατζά Λούλα, Αναστασιάδης Πέτρος και Μπράτιμου Στέλλα θα θέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και θα απαιτήσουν να πάρουν θέση όλοι.

Όλα όμως θα κριθούν από την κινητοποίησή μας.


Γιατί σήμερα πρέπει να παλέψουμε αν θέλουμε να έχουμε αύριο.


Γιατί όσο το κουμάντο το έχουν οι υπηρέτες των μεγάλων συμφερόντων για μας δεν θα περισσεύει τίποτα.


Γιατί μόνο όταν όλος ο πλούτος που εμείς παράγουμε γίνει δικός μας θα υπάρχει μέλλον για το λαό μας.


Πάρτε θέση τώρα για να διαμορφώσουμε την ελπιδοφόρα λαϊκή συμμαχία της αντίστασης και της αντεπίθεσης.


ΚΟΒ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο πνευματικός κόσμος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κασιμάτης: Αν δεν αλλάξει το αντισυνταγματικό μνημόνιο τότε υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.
Μπέης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να προσποιείται τον ουδέτερο.

Σεισμός σήμερα στην προαναγγελθείσα εκδήλωση του πνευματικού κόσμου της χώρας, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα « Ελληνική κρίση, για μια θεσμική μεταπολίτευση», η οποία συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο πνευματικός κόσμος της χώρας στο λαό, όπως οι ίδιοι το καθόρισαν είναι….

αφενός η λέξη «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» και αφετέρου η εδώ και τώρα αλλαγή του Συντάγματος.Εμείς που ζούμε σήμερα από κοντά αυτή την εκδήλωση, οφείλουμε να πούμε ότι η αγανάκτηση ξεχειλίζει ήδη στο ακροατήριο, που στη συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από επιστήμονες, μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με όρθιους. Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες εναντίον της πολιτικής τάξης, οι οποίες υψώνονταν και διέκοπταν συνεχώς τους ομιλητές, έδειχναν τόση αγανάκτηση, που κάποιος μεταξύ των παρισταμένων είπε, πως αν αυτή η εκδήλωση μεταδιδόταν σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, ξαφνικά θα έβγαινε ο λαός στους δρόμους.

Μεταξύ των πολλών παρεμβάσεων του ακροατηρίου, οι κορυφαίες στιγμές ήταν:

Α) Όταν ο καθηγητής κ. Κασιμάτης απευθυνόμενος στο λαό είπε, πως αν δεν αλλάξουν οι όροι του μνημονίου που αφαιρούν την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία της δημόσιας περιουσίας, τότε υπάρχει η λύση του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος, που σημαίνει λαϊκή εξέγερση και

Β) Όταν ο καθηγητής κ. Μπέης είπε πως αισθάνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να παριστάνει τον ουδέτερο είπε, και θα έπρεπε να είχε αναπέμψει το μνημόνιο.

Όταν είπε αυτά τα λόγια ο κ. Μπέης ακούστηκαν από το ακροατήριο τέτοια λόγια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν μπορούμε να τα επαναλάβουμε εδώ.

Ένα συμπέρασμα βγαίνει από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις αλλά και αντιδράσεις του ακροατηρίου.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, ο κόσμος ξέρει τι θέλει και θέλει εδώ και τώρα αλλαγή του Συντάγματος.

ΠΗΓΗ: http://www.olympia.gr/

1-1-4

Κασιμάτης:

Αν δεν αλλάξει το αντισυνταγματικό μνημόνιο τότε υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.


Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΡΗΞΕ ΚΕΡΑΥΝΟ:

Αλλαγή του μνημονίου ή

"Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *