Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (συνέχεια) - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

Με την παραδοχή του εισηγητή, Διευθυντή του Αετοπούλειου, Δημήτρη Καραγιώργου, ότι ο απολογισμός του Νομικού Προσώπου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ό,τι είχε προβλεφθεί στον Προγραμματισμό και ότι οι στόχοι του προϋπολογισμού δεν επετεύχθησαν παρά στο ελάχιστο, ψηφίστηκε και ο απολογισμός του Αετοπούλειου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ευαισθησία και η αγάπη των Χαλανδραίων για το Αετοπούλειο, αλλά και η ειλικρίνεια του Δ. Καραγιώργου εξασφάλισε στον απολογισμό την συναίνεση της αντιπολίτευσης, πλην του Νίκου Πανταζή που έμεινε σταθερός στην άποψή του ότι ο κύκλος προσφοράς του Αετοπουλείου έχει κλείσει.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΜΑΤΙΑΣΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;;;

ΟΧΙ αγαπητοί μας συνδημότες!

Η Τεχνική Υπηρεσία σήμερα - ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΙΑ - αφαιρεί τα χωροθετημένα μέσα που η ΦΛΥΑ έχει μισθώσει.
Χωρίς μυστικές εργολαβίες, χωρίς προκάλυψη εργολάβων! ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Σήμερα στις 10.00 το πρωί στην Παπανικολή αφαιρέθηκαν μέσα που είναι εκεί σχεδόν 10 χρόνια και η ΦΛΥΑ από αυτά εισπράττει μισθώματα και ο δήμος δημοτικά τέλη.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ!
Αυτά προστατεύονται! Από ποιον; Γιατί;
Πόσο ρεζίλι έχετε σκοπό να κάνετε τον έρημο τον δήμο ακόμα;;; 


Έχει μείνει σε κανέναν σας πλέον η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι και οι άλλες αποξηλώσεις και οι καταστροφές και οι "ανώνυμες καταγγελίες" ήταν εκ των έσω, με εμπλοκή στον ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ εταιριών ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ;
Μα είναι απλό:

Για να γίνουν αγωγές από τις διαφημιστικές εταιρίες στην ΦΛΥΑ και να υπάρχει η δικαιολογία για να κλείσει η εταιρία ώστε να επανέλθουμε στο προηγούμενο ΜΑΥΡΟ καθεστώς της υπαίθριας διαφήμισης που κάποιους προφανώς ΒΟΛΕΥΕΙ και το ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Δεν λαμβάνονται υπόψην συμβάσεις, δεν λαμβάνονται  υπόψη χωροθετήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν λαμβάνονται υπόψη υπογραφές αντιδημάρχων, δεν λαμβάνουν υπόψη ακόμα και αυτά που ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΟΣ  υπέγραψε ως κατάθεση στην δικαιοσύνη και που δεν δημοσιεύουμε σεβόμενοι την διαδικασία της δικαιοσύνης αλλά να είστε σίγουροι ότι θα τα μάθετε όταν η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ θα μας επιτρέψει.

Και αυτό "ΛΑΘΟΣ" θα πεις άραγε ότι ήταν Δήμαρχε, όπως το άλλο ΛΑΘΟΣ για το οποίο έφταιγε ο ... Χατζηπετρής;;;;

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (συνέχεια) - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο.Ν.Α.

Απόλυτη μοναξιά για την πλεοψηφία στην ψήφιση του απολογισμού του Ο.Ν.Α.

Ο αποχωρών πρόεδρος Σολομών Κατσαφάδος εισηγήθηκε τον απολογισμό του 8ετούς έργου του και δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση, κυρίως το Νίκο Πανταζή που - γνώστης όπως είναι του αθλητισμού - μίλησε για 8 χαμένα χρόνια για τον αθλητισμό στην πόλη, ενώ ιδιαίτερα στάθηκε στην αδυναμία του Ο.Ν.Α. να λειτουργήσει όλο αυτό το διάστημα το κυλικείο στο γήπεδο, στερώντας έσοδα από το Νομικό Πρόσωπο.

Ο Νίκος Πανταζής στάθηκε ιδιαίτερα και στο πολύ μικρό ποσό που εισπράττει το νομικό πρόσωπο από τις διαφημίσεις καθώς και τα παράνομα γιγάντια πλαίσια που έχουν τοποθετηθεί επί της λεωφόρου Πεντέλης. Μάλιστα τόνισε ότι "όλοι κάνουμε κριτική στη ΦΛΥΑ αλλά εισπράττει πολαπλάσια ποσά από το αστείο τίμημα των 17500 ευρώ το χρόνο για όλα τα γήπεδα του Χαλανδρίου"

(ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ΔΕΠΑΧ εισέπραξε 6500 ευρώ για την εκμετάλλευση διαφημίσεων στα θερινά σινεμά, μόλις για παραστάσεις 2 μηνών - που μάλιστα δεν λειτούργησαν όλο το διάστημα!!!!).

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Στάθης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας ότι υπάρχουν παράνομες διαφημίσεις μένωντας ιδιαίτερα στο πίζα του Κολυμβητηρίου.

Οι απάντήσεις του κου Κατσαφάδου δεν έπεισαν κανένα:
"Το κυλικείο δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί το κτίριο έχει ύψος χαμηλότερο του επιτρεπομένου (!!!) (στον επιβλέποντα μηχανικό της κατασκευής και την επιτροπή παραλαβής το είπε άραγε ή μόνος του ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας το συμπέρανε - και τέλος πάντων τόσα χρόνια πώς λειτουργούσε ).
"Η προηγούμενη διοίκηση Παττακού  (πριν 10 χρόνια) δεν είχε φροντίσει να έχει δικό του, αυτόνομο ρολόι της ΔΕΗ το κυλικείο για να μπορούμε να το μισθώσουμε" είπε στη συνέχεια ο κος Κατσαφάδος.
Δηλαδή 8 χρόνια δεν έφταναν  - ακόμα και αν υπήρχε κάποια αστοχία - να διορθωθεί και να μπει ρολόι της ΔΕΗ για να λειτουργήσει το κυλικείο.

Όσο για τις διαφημίσεις είπε ...

"Το πίζα δεν έχει τώρα διαφήμιση ..." και "τα χρήματα που παίρνουμε είναι πολλά".

Στη συζήτηση παρεναίβει ο Δήμαρχος κος Κουράσης για να στηρίξει τον βαλόμενο κο Κατσαφάδο.

Όπως ήταν επόμενο ΚΑΜΙΑ παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έδωσε συναίνεση στον απολογισμό του ΟΝΑ.

Σ.Σ. 1 Μετά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είμαστε περίεργοι αν η Τεχνική Υπηρεσία, ο κος Βάσιος δώσει εντολή να απομακρυνθούν οι παράνομες διαφημίσεις ή θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ την παρανομία.

Σ.Σ. 2 Μας είπε ο σμπίρος μας ότι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που διαχειρίζεται αυτές τις διαφημίσεις έβαλε ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ και  ζήτησε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΜΕΙΩΣΗ των μισθωμάτων που καταβάλει στον Ο.Ν.Α. από στέλεχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού πλέον τον πήραν χαμπάρι και ξέρουν ότι θα εκτεθούν και θα εκθέσουν και κεντρικά πολιτικά πρόσωπα που ο τύπος χρησιμοποιεί κατά κόρων όταν διαπραγματεύεται, για να δείξει ότι έχει "άκρες και κονέ".

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *