Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ...

                                                        ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ
                                           ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Συμπατριώτες,
Συμπολίτες


Ζούμε τον εφιάλτη ενός διαρκούς ολκληρωτικού πολέμου, για εξαχρείωση των Ελλήνων.


Τα υποτιθέμενα προγράμματα “διάσωσης” βαθαίνουν το χρέος και τη φτώχια, ενώ οι κερδοσκόποι (ανάμεσά τους και πολλοί έλληνες) συνεχίζουν να ωφελούνται από την χειροτέρευση της χώρας.


Η κυβέρνηση προτιμά να έχει πίσω της τους τοκογλύφους και απέναντί της τον λαό, παρά το αντίθετο, που θα ήταν το φυσικό για μία εκλεγμένη ηγεσία.


Το πολιτικό σύστημα έχει μπλοκαριστεί, εξαρτώμενο από την “κατανόηση” ξένων τραπεζιτών και οργανισμών. Σήμερα, ένα χρόνο εφαρμογής του Μνημονίου, η ίδια κυβέρνηση που πριν τρείς μήνες θριαμβολογούσε για υποτιθέμενες επιτυχίες, δηλώνει με θράσος ότι δεν έχει να πληρώσει, μετά τις 15 Ιουλίου και ζητάει “συναίνεση” στο ξεπούλημα της χώρας.


Υπάρχει μόνο μία απάντηση:


                                       ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ


                              ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ - ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ - ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ


Το πατριωτικό μας καθήκον είναι ένα και μόνο:  Αφού οι όροι των δανειστών μεγαλώνουν το χρέος, να αρνηθούμε το χρέος, τους δανειστές και την κυβέρνησή τους. Να ζήσουμε με τα δικά μας μέσα, με την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη μας.


Ο λαός έχει δικαίωμα να ζήσει έστω με λιγότερα, αλλά με δίκαιη μοιρασιά και απαλλαγμένος από τη μοντέρνα δικτατορία του Χρέους και των εκβιασμών. Ο λαός έχει δικαίωμα να προστατεύσει το μέλλον του, τα παιδιά του. Ιδιαίτερα τομείς στρατηγικής σημασίας (όπως η ΔΕΗ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), πρέπει να μείνουν δημόσια, ως αποφασιστικά εργαλεία ανάπτυξης.


Εμείς δεν υπογράφουμε ούτε πωλήσεις, ούτε υποθήκες. Όποιος υπογράφει, πρέπει και να πληρώνει.


Η 15η Ιουλίου θα είναι το τέλος της οικογενειοκρατίας, της τοκογλυφίας και του παρασιτισμού.

 Έλληνες Πολίτες  για την Αυτοδιάθεση του Λαού και της Χώρας

“Όχι τα σπαρτά να μας κάψεις, όχι τα δέντρα να μας κόψεις, μόνο πέτρα πάνω 
στην πέτρα να μη μείνει, αυτή η ίδια γής μένει δικιά μας και τα ματακάνει”.

                            Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ


ΚΟΥΙΖ

Ποιο μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας έλεγε σε παρέα, αναλύοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών "ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο "ΟΙΚΟΣ" ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ";;;;

Ο "ΟΙΚΟΣ"! Έτσι το καταλαβαίνουν το θέμα!

Τρίζουν τα κόκκαλά του. Είμαι σίγουρος πια!

ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ!

http://news247.gr/ellada/politiki/oi_aganaktismenoi_den_tromazoyn_ton_pagkalo.1089514.html

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

                                                             ...... Κερατέας!

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ .... ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Διαβάστε το άρθρο του Λαρισινού blog.
http://papaioannou.wordpress.com/2011/05/28/%CE%BC%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CE%BE%CE%BF%CF%85/#more-43691

Σας το συστήνουμε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ;;;

Μία συζήτηση με ένα φίλο είχα εχθές, πριν κάνω την νυκτερινή μου βόλτα στο Σύνταγμα, όπου το θέμα της ήταν η ΦΛΥΑ και το μέλλον της.

Ο φίλος μου έκανε κριτική γιατί δεν γράφω τίποτα στο blog για την ΦΛΥΑ, ενώ πραγματικά τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετά θέματα.

Η κριτική του φίλου - που είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ, εύλογη και δικαιολογημένη.

Του απάντησα λοιπόν και αποφάσισα σήμερα το πρωί να δώσω την απάντηση που του έδωσα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε πολίτη που με κάποιο τρόπο κατέχει μια δημόσια θέση, ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Θεωρώ την δημόσια απολογία και τον κοινωνικό έλεγχο ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

Τις νεωτερικές παπάρες περί "θεσμών διαφάνειας", "ανεξάρτητες μονοπρόσωπες αρχές" κλπ τα θεωρώ από ΜΠΟΥΡΔΕΣ έως ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ με στόχο να ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ που είναι αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ.

Λοιπόν του απάντησα - και αυτή την απάντηση θέτω στην δημόσια κρίση σήμερα, αφού ίσως και άλλοι έχετε την ίδια απορία - ότι όταν είσαι - με πρόταση του Δημάρχου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου - μέλος του Δ.Σ. μιας εταιρίας ΟΦΕΙΛΕΙΣ (από τον ίδιο το νόμο)  να προστατεύεις τα συμφέροντά της και δεν πρέπει να συγχέεις δύο διαφορετικές σου ιδιότητες (αυτή του μέλους του Δ.Σ. και αυτή του τοπικού  ερασιτέχνη "γραφιά" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, δεν μου αρέσει καθόλου πάντως να αυτοαποκαλούμε "δημοσιογράφος").

Αυτό σημαίνει ότι όσο υπάρχουν θέματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ως προς τον χειρισμό τους από την ΦΛΥΑ, ένα μελος του Δ.Σ. οφείλει, έχει καθήκον και ευθύνη, να καταθέτει την άποψή του σε εσωεταιρικό επίπεδο και να επιχειρεί να πείσει για τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν για να πηγαίνει καλά η εταιρία.
Όταν οι αποφάσεις οριστικοποιηθούν τότε πραγματικά θα μπορούμε να έχουμε ένα ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τις εξελίξεις στην ΦΛΥΑ με ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους αναγνώστες μου, που τους στερώ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες αλλά το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ΦΛΥΑ (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, μπορεί να είναι και λάθος) επιβάλλει μερικές μέρες υπομονή για να έχετε ένα πλούσιο ρεπορτάζ για την εταιρία "ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ" στο Χαλάνδρι, τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ" ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ....

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

1. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει.

2. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ενώ έχει καταλάβει τι συμβαίνει νομίζει ότι θα γίνει ένα μαγικό και αυτό που ΞΕΡΕΙ ότι συμβαίνει ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ

3. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Δεν φταίει ούτε ο δημόσιος υπάλληλος, ούτε ο μικροεπαγγελματίας που χρωστά 5000 στον ΙΚΑ, ούτε βέβαια ο ιδιωτικός υπάλληλος που για να την βγάλει όταν έμεινε άνεργος φέσωσε τις κάρτες που του έστελναν τσάμπα οι τράπεζες και του αύξαναν το πιστωτικό όριο χωρίς καν την  υπογραφή του.
Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
Και όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να απολύσουν Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ CDSάδων, των σορτάκηδων και των λαών θα συνεχιστεί.

4. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι όταν έχει πάρει φωτιά το σπίτι του γείτονα πρέπει να πάρει το λάστιχο να βοηθήσει γιατί σε λίγο θα καίγεται ο κώλος του.

5. Απολίτικος είναι αυτός που τους εμπιστεύτηκε όταν του είπαν ότι με το ευρώ θα έχει ασφάλειά αφού η αδύναμη ελληνική οικονομία συνδέεται με ισχυρές ευρωπαϊκές οικονομίες και τώρα τους ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ που τον λένε ΤΕΜΠΕΛΗ και του ζητάνε τα ρέστα γιατί τον βάλανε στο ΕΥΡΩ.

6. Απολίτικος είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει ότι το πολιτικό σύστημα υπέγραψε στο Μάαστρχτ το απόλυτο ξεχαρβάλωμα της παραγωγικής βάσης της οικονομίας μας (μέχρι και στο λάδι μας έβαλαν ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ τις παραγωγές) και μετά μας κατηγορούν σήμερα γιατί δεν δουλεύουμε, λες και έχουν δουλειές να μας βάλουν να δουλέψουμε. Πείτε μου αλήθεια εσείς που κατηγορείτε τους αγρότες ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;  Σήμερα τους κατηγορούν γιατί λέει δεν επένδυσαν στην ποιότητα - των προϊόντων που έπρεπε να θάψουν.

7. Απολίτικος είναι αυτός που θεωρεί απολίτικο το αίτημα των νεωτέρων ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και όχι ως είλωτες.

8. Απολίτικος είναι αυτός που υποκύπτει ΠΑΝΤΑ σε όποιον εκβιασμό του κάνουν. "Ε.Ο.Κ ή καταστροφή", "Ε.Ε. ή καταστροφή", "Μάαστριχτ ή καταστροφή", "ΕΥΡΩ ή καταστροφή", ""Μνημόνιο ή καταστροφή".
ΜΑΛΑΚΑ σε όλα το πρώτο απάντησες, επειδή στο έλεγε ο Πρετεντέρης. Τελικά τι κατάφερες;;; ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

9. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που εμπιστεύεται ακόμα τους καπεταναίους που τον έριξαν στα βράχια για να τον πάνε στο λιμάνι και δεν αναζητάει άλλους καπετάνιους.

10. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι τα λεφτά που "μαζί τα φάγαμε" είναι 2 φορές στην Ελβετία και δεν ξέρουμε πόσες ακόμα στα Cayman και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους και πιστεύει ότι αυτό πρέπει να το πληρώσει ο συνταξιούχος, ο υπάλληλος, ο εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενους και τον απειλεί ότι αν δεν τον κάνει θα είναι ΑΝΕΡΓΟΣ.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *