Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Χαλάνδρι 30/12/2011




ΜΕΙΩΣΗ 40% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Πρόταση ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών και των μικρών επαγγελματιών στην πόλη μας, κατέθεσαν, οι σύμβουλοι της  παράταξης μας ‘ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ’ στην συζήτηση για τον καθορισμό των Δημοτικών Τελών για το 2012, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28 Δεκεμβρίου.  Απέδειξαν με συγκεκριμένα στοιχεία, ότι τα ποσά που εισπράττονται από τα τέλη είναι πολύ υψηλοτέρα από το κόστος των ανταποδοτικών ως προς αυτά, παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα πρότειναν:

     Μείωση εδώ και τώρα κατά 40% στα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι Χαλανδραίοι, ως αντιστάθμισμα στις τρομακτικές απώλειες που βιώνουν τα δύο τελευταία χρόνια στο εισόδημά τους οι λαϊκές οικογένειες, συνέπεια της πολιτικής του ευρωμονόδρομου, Ταυτόχρονα, να μειωθούν ομοίως τα τέλη και για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και εμπόρους. Παράλληλα  να αυξηθούν αναλόγως τα δημοτικά τέλη στις μεγάλες επιχειρήσεις, τα πολυκαταστήματα, τις τράπεζες, τις αλυσίδες, τα ιδιωτικά κολέγια, τις ιδιωτικές κλινικές κ.λπ.



Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας,      κα Καρατζά Λούλα, κ. Αναστασιάδης Πέτρος και κα. Μπράτιμου Στέλλα.

Αντίθετα αρνήθηκαν να συναινέσουν σε αυτή την πρόταση οι εκφραστές στην πόλη μας της κυβερνητικής συμμαχίας  του μαύρου μετώπου, οι παρατάξεις  του κ. Κουράση (Διοίκηση / ΝΔ) του κ. Ανδρεόπουλου (ΠΑΣΟΚ)  του κ. Παττακού (ΠΑΣΟΚ) και του κ. Πανταζή (ΠΑΣΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου