Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;;

Διαβάζω δεξιά και αριστερά, το άκουσα και ως πρόταση του Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ στην τελεόρασις του ΣΚΑΙ, ότι σκέφτονται να οπλίσουν τους δημοτικούς για να μπορούν - λέει - να ελέγχουν καλύτερα το παραεμπόριο, τους μαφιόζους, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους νταβατζήδες στα μπουρδέλα.

Πάτε καλά ΡΕ;;;

Οι δημοτικοί διορίζονται με απλή διαδικασία ΑΣΕΠ στους δήμους όπως οι εργάτες πρασίνου, καθαριότητας και του νεκροταφείου.
Δεν έχουν περάσει μια σχολή όπως οι άλλοι, οι κανονικοί αστυφύλακες,  ενώ τα κορίτσια της δημοτικής αστυνομίας -  δεν έχουν περάσει καν την γνωστή δια την αποτελεσματικότητά της  στρατιωτική εκπαίδευσις που περάσαμε εμείς τα αγοράκια κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής θητείας μας στο στράτευμα


(αν και στο πλύσιμο πιάτων θεωρούνται ακόμα καλύτερες, μόνο στους δίσκους τις σκίζουμε), δεν έχουν πιάσει όπλο για να δούνε ούτε πώς είναι και πώς κάνει αυτό το πράγμα όταν πατάς εκείνο τον τσουνί από κάτω.




ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΠΛΑ;;;;
ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ;;;;

Για να ελέγξουν λέει το παραεμπόριο (δηλαδή τους μαφιόζους),




επειδή οι άλλοι οι κανονικοί αστυνομικοί και μάλιστα οι πιο εκπαιδευμένοι από αυτούς, έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν, λέει




Σαν τους Σερίφηδες στο Φαρ Ουέστ θα είναι οι καλύτεροι από τους ένοπλους δημοτικούς αστυνομικούς  ή σαν τον δικαστή Ντρεντ οι πιο στρατόκαυλοι από αυτούς.

Θα βουτήξουν το κουμπούρι και θα κοιτιώνται το βράδυ στον καθρέφτη σαν τον Ντε Νίρο στον ταξιτζή. (Are you talking to me?)



Και όλοι εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε με το κουμπούρι μας για αυτοάμυνα αφού δεν ξέρεις ποτέ, πώς θα την δει το ανεκπαίδευτο δημομπατσάκι αν πάει να σου κόψει κλήση και του πεις καμιά κουβέντα.......





Άσε που παίρνουν και εκτελούν εντολές από κάτι τύπους - ξέρετε σαν ποιους - που άμα τους πάρει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος τους ή μάθουν ότι κανείς δεν τους ψήφισε στας τελευταίας εκλογάς είναι ικανοί να στείλουν τα όργανα της δημοτικής αστυνομίας να του χώσουν κλήση γιατί φτιάχνει το πεζοδρόμιό του με εντολή να του την παραδώσουν και να υπογράψει ακόμα και αν χρειαστεί χρήση του ατομικού οπλισμού για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού.



ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΙΚΟΙ - ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ - ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ  ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ  ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ  ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΥΛΟ (προτείνουμε το Μ - 400 της Pelican, γράφει ωραία και απαλά) ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ


και ότι τις αποθήκες με το παραεμπόριο και τα ναρκωτικά θα πηγαίνουν να τις ανοίγουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ώστε να μην καταλυθεί εντελώς η έννομη τάξις σε αυτή την έρμη χώρα και γίνουμε ΤΣΙΚΑΓΟ.

Εδώ, στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, για να βγάλουν οι πολιτικοί από πάνω τους την ευθύνη και να την στείλουν στην αυτοδιοίκηση ή τανάπαλιν, είναι ικανοί κάποιοι να ζητήσουν από τον Δήμο Διδυμότειχου να αναλάβει την φύλαξη των συνόρων από πιθανή εισβολή των Τούρκων και αν βγει εκεί κάνας δήμαρχος σαν τον της Αθήνας Άρχοντα, να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ κιόλας στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των αρμοδιοτήτων της αυτοδιοικήσεως.
Και να έχουμε την πρώτη αντιπαράθεση στην ιστορία ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟΥ με Μ-60 Α3 TTS του τουρκικού στρατού.

(ΕΛΑ ΝΙΝΙ στον τόπο σου! Άκου θα δώσουν όπλα ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου