Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ πρΟΤΑση

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, παραδίδει καθημερινά μέσω των πολιτικών της – ο Θεός να τους κάνει – μαθήματα σκιώδους διακυβέρνησης, υπαγορευμένης από ξένους παράγοντες, που σκοπό έχουν την υποδούλωση της πατρίδας μας.
Η κα Μέρκελ που ΔΗΘΕΝ «κόπτεται» για την «εξυγίανση» της Ελλάδας και κουνάει απειλητικά το δάχτυλο προς τους…Μερκελ-ο-φοβούμενους «αχυρανθρώπους» της ελληνικής πολιτικής σκηνής, δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα στην ελληνική δικαιοσύνη τη λίστα όσων πολιτικών και μη πήραν μίζες από τη Siemens. Και όχι μόνο αυτό, αλλά, κατηγορεί την Ελλάδα ως διεφθαρμένη και τους Έλληνες ως κλέφτες!
Η χώρα αλώνεται από γαλαζοπράσινους «εθνοσωτήρες», οι οποίοι, έχοντας ως στήριγμα το πανικόβλητο – πλέον – αποτυχημένο πολιτικό σύστημα και αρκετά από τα Μέσα Μαζικής Ενορχήστρωσης (της μνημονιακής προπαγάνδας), γίνονται καθημερινά σκηνοθέτες και αρωγοί της Ελληνικής Τραγωδίας.
Με αποκορύφωμα το χθεσινό και προχθεσινό εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου όπου απαγορεύτηκε η αρθρόα προσέλευση κόσμου, είναι πλέον σαφές ότι, έχει γίνει άρση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στη χώρα μας.
Οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί, με το φόβο μιας πιθανής γενικευμένης διαμαρτυρίας των πολιτών, ΔΙΕΤΑΞΑΝ την πλήρη και οριστική απαξίωση της κοινωνίας.
Η ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία που επιβλήθηκε μέσα στο 2011 και νομιμοποιήθηκε ΤΥΠΙΚΑ από ένα Κοινοβούλιο του οποίου η σύνθεση και οι συσχετισμοί έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τη λαϊκή βούληση, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ΔΙΕΤΑΞΕ ότι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση και τη σχέση υποτέλειας της Ελλάδας προς την Ε.Ε. και την Μέρκελ, δε μένει τίποτα όρθιο. Στα εργασιακά, πλέον, είναι ΝΟΜΟΣ το δίκιο του εργοδότη! Και είναι γεγονός η επιστροφή στη ζούγκλα των ατομικών διαπραγματεύσεων. Οι όποιες κοινωνικές παροχές μετατρέπονται σε «μνημονιακό φιλελευθερισμό» και οι εγχώριοι υποτακτικοί της τρόϊκας ΔΝΤ-Ε.Ε-ΕΚΤ σκύβουν το κεφάλι απέναντι σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα για αγορά πρώτων υλών και αγορά των έτοιμων προϊόντων τους, ενώ, θέλουν και να διαχειρίζονται απευθείας τα ποσά των δανείων. Έτσι, δηλαδή, όπως πρέπει να είναι ο ρόλος ενός γνήσιου ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ. Α, να μην το ξεχάσουμε…θέλουν ΚΑΙ ανάπτυξη…αλλά με εργασιακά κάτεργα υπό της χούντας των πολυεθνικών και των τραπεζών.
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ανάπτυξης, λοιπόν, η Ελλάδα! Η Ελλάδα των 500 – ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ευρώ!
Κόψτε κι’ άλλο τους μισθούς, κόψτε τις συντάξεις και δώστε τα όλα στους δανειστές! Συλλάβετε και τους «προδότες του έθνους» που εκτοξεύουν αβγά, γιαούρτια και νεράτζια (γι’ αυτό, προφανώς, τα μαζέψατε πριν 1 εβδομάδα!!!) ή απονέμουν τα «παράσημα της ανοιχτής παλάμης» προς τους «λαμπρούς ηγέτες» μας!
Κι’ αυτούς τους άθλιους δημοσιουπαλληλίσκους, πνίξτε τους στα καπνογόνα και στα δακρυγόνα και, αν δε συμμορφωθούν, πετάξτε τους και βομβίδες κρότου λάμψης, βαρέστε τους με τα γκλομπς και χτυπήστε τους με τις ασπίδες. Σε μια σωστή και οργανωμένη – γερμανική – δημοκρατία, έτσι πρέπει να φερόσαστε στον «ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».
Η παρούσα νόθα πολιτική εξουσία ως αποτέλεσμα εξάρτησης, διαπλοκής και κομματοκρατίας, θα συντριβεί ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ πραγματοποιηθούν ΕΚΛΟΓΕΣ. Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα φτάνει στο τέλος του και θα θέσει στο περιθώριο τους εμπνευστές και υποτελείς του, συγχρόνως, δε, θα τιμωρήσει τους επίδοξους κατακτητές.
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου